Løvenkrands ærgrer sig efter målshow mod Sørensen

Tre gange fik fodboldspilleren Peter Løvenkrands sendt bolden ind bag landsmanden Thomas Sørensen, da Birmingham og Stoke tirsdag aften mødtes i pokalturneringen Capital One Cup.

Det rakte dog ikke for Løvenkrands og Birmingham, som på hjemmebane måtte se sig besejret 8-6 efter straffesparkskonkurrence.

- Toppræstation af drengene i dag (tirsdag). Uheldigt at vi ikke kom videre til næste runde. Tak til fansene, de var utrolige, skriver Peter Løvenkrands på sin twitter-profil.

Den tidligere landsholdsspiller kom på banen, da der resterede cirka 10 minutter af den ordinære spilletid.

På det tidspunkt var Birmingham bagud 1-3 og spillede med en mand mindre efter en udvisning.

Alligevel lykkedes det for Peter Løvenkrands at score to gange på Stoke-målmanden Thomas Sørensen i kampens sidste fem minutter og tvinge opgøret ud i forlænget spilletid.

Her scorede begge hold yderligere et mål, så det endte 4-4 efter 120 minutters spilletid.

I straffesparkskonkurrencen scorede Peter Løvenkrands igen, men det hjalp ikke hjemmeholdet, da to andre Birmingham-forsøg blev brændt. I øvrigt uden at Thomas Sørensen havde handskerne på.

Den tidligere danske landsholdsmålmand kan altså glæde sig over at være videre til kvartfinalerne.

- Mange ting gik ikke efter planen i aften, men vi er med i hatten til næste runde. Fantastisk støtte hjalp os igennem, skriver Thomas Sørensen på sin twitter-profil.

Danskeren får kun spilletid i de engelske cupturneringer, fordi Asmir Begovic sidder sikkert på pladsen som førstevalg i Stoke-målet.