Luis Suarez scorer i sit comeback på Anfield

Luis Suarez er tilbage for Liverpool med mål i støvlerne.

Den kontroversielle angriber havde ikke spillet en Premier League-kamp hjemme på Anfield siden april, men lørdag scorede han til 1-0 i Liverpools 3-1-sejr over de chanceløse oprykkere fra Crystal Palace.

Suarez fik 10 spilledages karantæne for at bide Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i armen i en Premier League-kamp i april.

Han gjorde comeback i Premier League i sidste weekend med to scoringer i 3-1-udesejren over Sunderland, og samarbejdet med ligatopscorer Daniel Sturridge ser allerede ud til at fungere glimrende.

Liverpool, der startede med Daniel Agger på bænken for anden kamp i træk, scorede to gange inden for kort tid omkring det første kvarter af opgøret på Anfield.

Først fik Suarez scoret, selvom han kort før sin afslutning gled i græsset og nærmest lå ned, da han fik prikket bolden i mål til 1-0. Efterfølgende afdriblede Sturridge sin direkte modstander og hamrede bolden i mål til 2-0.

Sturridge har nu scoret i seks ud af syv ligakampe i denne sæson, og den engelske landsholdsspiller er noteret for seks scoringer.

Inden pausen scorede anfører Steven Gerrard sikkert på et straffespark til 3-0, og alt tydede på yderligere Liverpool-mål i anden halvleg.

Men noget overraskende skete det ikke. Liverpool faldt i kadence, og faktisk reducerede Crystal Palace med et kvarter igen ved Dwight Gayle.

Det mest opsigtvækkende - med danske briller i hvert fald - var indskiftningen af Agger midtvejs i halvlegen.

Dermed fik Agger lidt spilletid inden de kommende VM-kvalifikationskampe mod Italien og Malta.

Crystal Palace var foruden den ene scoring generelt chanceløs mod Liverpool, som kan overnatte på Premier Leagues førsteplads.

Oprykkerne ligner allerede efter kun syv spillerunder en sikker nedrykker. Det er blevet til seks nederlag indtil videre.

Liverpool har 16 point, men Arsenal og Nicklas Bendtner har chancen for at tilbageerobre førstepladsen søndag. Arsenal, som har 15 point, skal en tur til West Bromwich Albion.