Messi missede i dramatisk topbrag

Barcelona får kun et enkelt point i topkampen mod Sevilla: Slagsmål, røde kort og brændt straffe i overtiden.

De 82.743 tilskuere på Camp Nou i Barcelona var lørdag aften vidner til en dramatisk afslutning på et ellers kedeligt topbrag mellem FC Barcelona og FC Sevilla.

I kampens absolut sidste minutter fik Barcelona tilkendt et straffespark, da Andrés Iniesta faldt let i feltet.

Frustrationerne over straffesparket blandt Sevillas spillere var så voldsom, at Frederik Kanouté først fik et gult kort for at flytte bolden, da troldmanden Lionel Messi skulle sparke straffe.

Herefter skubbede han Cesc Fabregas i jorden - en hændelse, som gav direkte rød kort.

Den megen virak slog tilsyneladende Messi ud af kurs. I hvert fald brændte den ellers så træfsikre argentiner det efterfølgende straffespark, da Sevillas målmand Javi Varas havde læst ham og let kunne parere bolden.

Selvom kampen efter straffesparket var langt inde i overtiden, var dramaet ikke helt ovre. Efter fem minutters overtid fik Sevilla endnu et rødt kort, da Fernando Navarro begik et groft frispark på kanten af feltet.

Det efterfølgende frispark var tæt på at gå i nettet, men det blev kun lige ved og næsten for Barcelona, som ellers dominerede store dele af den højdramatiske kamp.

Efter 55 minutter Barcelona var tæt på at bringe sig i front med et farligt hovedstød, og efter 69 minutter var Sevilla tæt på at score selvmål.

Det blev også til enkelte chancer for Sevilla. Jesús Navas havde i første halvleg et nærgående skud.

Med det uafgjorte resultat overtager Real Madrid førstepladsen i den spanske Primera Division med et points forspring ned til mestrene fra Barcelona. Madrid vandt lørdag 4-0 på udebane over Malaga.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring