Michael Krohn-Dehli får debut i Deportivo-ydmygelse

Michael Krohn-Dehli spiller ikke mere i Sevillas hvide trøje efter skifte til Deportivo La Coruña. Fredag fik danskeren debut, da Deportivo tabte 0-4 ude til Real Sociedad. Foto: Scanpix/Cristina Quicler

80 minutters spilletid fik danskeren i sin debut, da Real Sociedad slog Deportivo La Coruña 5-0.

Michael Krohn-Dehli skiftede for nylig Sevilla ud med Deportivo La Coruña i den bedste spanske række.

Fredag var der debut til danskeren, der jagter spilletid med sommerens VM-slutrunde for øje.

Spilletid var der masser af til danskeren, som var i startopstillingen og på banen i 80 minutter, men endnu en gang måtte Krohn-Dehlis nye klub forlade banen uden en sejr.

Real Sociedad tog imod, og holdet fra San Sebastian havde ikke de store problemer med at sikre en fortjent 5-0-sejr i opgøret i Primera Division.

Dermed har Real Sociedad 26 point på 14.-pladsen, mens Deportivo ligger tredjesidst med 17 point.

Det blev 1-0 efter lidt over en halv time.

Juanmi blev sendt afsted på kanten af offside, og han fandt Da Silva Willian José, som bankede bolden i mål til føring til hjemmeholdet.

I anden halvleg bød på en drømmescoring, da Real Sociedad fik tilkendt et direkte frispark langt ud fra.

Asier Illarramendi drejede smukt bolden i mål fra distancen til 2-0, og den dukkert rejste Deportivo sig aldrig fra.

Med et kvarter igen sørgede Sergio Canales for 3-0, da han trak forbi Deportivo-keeper Ruben og scorede i det tomme mål.

Krohn-Dehli forsøgte sig med en flot helflugter kort før, at han lod sig udskifte med ti minutter igen.

Kort efter øgede Aritz Elustondo til 4-0 med en hård afslutning tæt for mål, og gæsterne var i total opløsning, da Illarramendi med sin anden scoring i kampen øgede til 5-0 et minut før tid.

For Real Sociedad var sejren kærkommen, da klubben har tabt de seneste fire kampe i ligaen.

For Deportivo betyder nederlaget, at klubben stadig ikke har vundet i ligaen siden 9. december, da Leganes blev besejret 1-0.

De seneste syv kampe har budt på fem nederlag og to uafgjorte kampe.

Michael Krohn-Dehli har spillet i Sevilla i de seneste to og et halvt år efter skiftet i 2015 fra Celta Vigo, men på det seneste fik han ikke spilletid i den andalusiske klub.

Han har skrevet kontrakt med Deportivo La Coruña frem til sommeren 2019.

112

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation