Nye Brøndby-profiler får god generalprøve mod kultklub

Ante Erceg indledte scoringen, da Brøndby slog St. Pauli. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Ante Erceg og Dominik Kaiser kom på tavlen, da Brøndby foran godt 6000 tilskuere slog St. Pauli.

Otte dage før det går løs for Brøndby i den nye superligasæson, viste klubben fin form i den sidste generalprøve.

På hjemmebane sejrede Brøndby med 3-0 over den tyske kultklub St. Pauli, der til daglig spiller i 2. Bundesliga.

Foran 6106 tilskuere på Brøndby Stadion scorede hjemmeholdet to gange før pausen, inden sejren blev cementeret i overtiden.

Træner Alexander Zorniger kunne se to nye profiler vise sig flot frem og tegne sig for de første scoringer.

- Jeg så en rigtig god første halvleg, hvor vi skabte mange målchancer. Vi var gode i genpresset, og vi kontrollerede dem også i defensiven, hvor de kun havde en enkelt målchance, siger Zorniger til Brøndby Indefra.

Efter 17 minutter løb den kroatiske angriber Ante Erceg fra det tyske forsvar, inden han afdriblede målmanden og scorede til 1-0.

Kort før pausen kom den tyske midtbanespiller Dominik Kaiser, der er hentet på en fri transfer i RB Leipzig, på tavlen, da han halvflugtede et indlæg fra Anthony Jung i kassen helt nede ved stolpen til 2-0.

Det lignede et slutresultat, men i dommerens tillægstid headede indskiftede Kamil Wilczek bolden ind til 3-0.

Brøndby, der fik sølv i den forgangne sæson, indleder sæsonen ude mod Randers mandag den 16. juli.

112

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation