OB slår Randers ude og henter første sejr i sæsonen

OB fik hul på bylden, da holdet for første gang i denne sæson gik fra banen som vinder. Fynboerne slog Randers 2-0 på udebane og kravler dermed over nedrykningsstregen.

Føringsmålet faldt allerede i første halvleg, da Ari Skulason sendte Emil Larsen i dybden, hvor han sprintede fra forsvarsspillerne og afsluttede iskoldt.

OB udbyggede føringen efter 70 minutter, hvor der var klumpspil helt inde på Randers målstreg.

Her var der tvivl om, hvem der egentlig scorede for OB, da både Lasse Nielsen og Lasse Kryger rørte bolden og lignede nogen, der begge mente, at de selv havde scoret.

Hjemmeholdet Randers troede også et kort øjeblik, at det havde scoret i slutningen af første halvleg. Viktor Lundberg fik skubbet bolden indover stregen, men scoringen blev annulleret for offside.

Kampen bar præg af, at især OB havde ryggen mod muren efter en dårlig sæsonstart. OB-spillerne var tændte fra første fløjt, hvor især Martin Spelmann var aggressiv.

Det udmøntede sig i flere bataljer med både Alexander Fischer og Viktor Lundberg, som skabte stor dramatik.

En af Randers' bedste muligheder faldt, da Kasper Fisker slog et indlæg i panden på Jacob Dehn Andersen, som headede kort forbi mål.

Den unge forsvarsspiller vikarierede for Randers normale forsvarsstyrmand Mads Agesen, der sad ude med karantæne.

Randers-angriberen Djiby Fall burde også have bragt balance i regnskabet, da han fik en god aflevering i feltet fra Johnny Thomsen. Her havde senegaleseren god plads og tid, men sparkede et stykke forbi OB-målet.

OB-sejren betyder, at fynboerne nu er på ottendepladsen i Superligaen med fem point efter fem runder, og at Randers er forsat nummer fire.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation