Odense stormer videre i ligaen og slår TTH Holstebro

Træner Jan Pytlick fortsætter succesen i denne sæson i HTH Ligaen, hvor TTH Holstebro blev besejret tirsdag aften. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Et lige opgør blev vundet via en slutspurt af Odense Håndbold, som tirsdag var på besøg hos TTH Holstebro.

Mens Odense Håndbold har svært ved at hente sejre i debutsæsonen i Champions League, så stormer klubben stadig afsted i ligaen.

Tirsdag aften blev det til niende sejr i træk ud af lige så mange kampe i HTH Ligaen i denne sæson, da Odense ude besejrede TTH Holstebro 34-27.

Dermed topper træner Jan Pytlicks tropper med 18 point og tre point ned til Nykøbing Falster Håndboldklub på andenpladsen.

Opgøret var ganske lige til langt ind i anden halvleg, men i en slutspurt satte Odense tingene på plads fra 25-25 med ni minutter igen.

I første halvleg skulle gæsterne, der for to dage siden spillede uafgjort i Champions League mod franske Metz, også lige i gang.

Efter et kvarter i første halvleg var stillingen 6-6.

Herfra blev det til en 10-7-føring efter 20 minutter til Odense, og Freja Cohrt var i de første 30 minutter mest scorende spiller hos gæsterne, som gik til pausen foran 13-10.

Trods en føring på 14-10 kort inde i anden halvleg formåede Odense dog at lukke hjemmeholdet ind i opgøret og skabe spænding.

Efter lidt over ti minutter af anden halvleg udlignede Kaja Kamp Nielsen således til 18-18 for TTH.

Med et kvarter igen af opgøret var Odense blot foran med et enkelt mål, og det blev også 25-25 ni minutter før tid.

Så begyndte Kathrine Heindahl at røre på sig, og fra stregen bragte hun Odense foran 26-25.

Kathrine Heindahl stod for yderligere to ud af tre Odense-scoringer, da gæsterne øgede til 29-26 med fem minutter igen af opgøret.

Herfra så det vanskeligt ud for hjemmeholdet, og målene haglede ind til sidst, så sejren blev på syv mål til Odense.

TTH Holstebro har dermed otte point på syvendepladsen.

Skanderborg Håndbold spillede hjemme 25-25 mod Herning-Ikast, der indtager fjerdepladsen med 12 point.

Skanderborg ligger fortsat i den tunge ende af tabellen.