Pokalsensation efter to timers veludført arbejde

Nakskov havde overraskende størst overskud i forlænget spilletid.

Da Michael Pedersen udlignede for Frem Sakskøbing fire minutter før tid og dermed skaffede Danmarksserieholdet forlænget spilletid mod Nakskovs LF-seriehold, antog de fleste, at favoritterne ville tage stikket hjem i pokaldysten.

Men tilskuerne i Nakskov Idrætspark blev klogere - og de fleste formentlig meget gladere - for vestlollikkerne havde det største overskud i den ekstra halve time og vandt sensationelt men fortjent 4-1.

Nakskov var velorganiseret med René Rasmussen som krumtappen i forsvaret og Tim Shala som spilstyrer på midtbanen. Og så havde værterne et giftigt angrebs-es på udskiftningsbænken.
Dertil kunne de rødblusede fremture med en enorm arbejdsvilje, hvilket rigeligt kompenserede for det fodboldmæssige styrkeforhold.
Målene ventede til langt ind i anden halvleg, da indskiftede Mads Garner på Tim Shalas veludførte forarbejde assisterede Mads Jørgensen til åbningsmålet.

Føringen holdt til få minutter før tid, hvor Frems Anders Sørensen fik tilkæmpet sig et straffespark efter skub i ryggen. Michael Pedersen omsatte fra 11 meter-pletten.
Samme spiller var centimeter fra at bringe Frem i front i den forlængede spillede tid, men frisparket tog indersiden af stolpen.
I stedet slog den ihærdige angriber Mike Larsen til med to minutters mellemrum på hver side af den korte pausen med Mads Garner som oplægger. Og unge Garner stod selv for det endegyldige knock out med en smart scoring fra en meget spids vinkel.
 - Jeg var også overrasket over det overskud, vi viste gennem to timer, men efter nogle skuffende præstationer har vi talt meget om, hvor vigtig det er med en seriøs forberedelse, og det har spillerne heldigvis taget til sig, sagde en meget tilfreds Nakskov-træner Jan Jacobsen.