Randers HK er færdig i Champions League

Randers HK taber 22-28 til rumænske Oltchim Valcea og kan dermed ikke spille sig videre i Champions League.

Randers HK har udspillet sin rolle i dette års Champions League-turnering allerede i det indledende gruppespil. Søndag tabte holdet på udebane 22-28 til den rumænske storklub Oltchim Valcea og har dermed ikke længere mulighed for at spille sig videre i turneringen.

Gruppens to øverste pladser indtages af den norske storklub Larvik, der har vundet alle sine kampe i turneringen og må regnes som favorit til at spille sig frem til finalen, samt netop Valcea, der ikke længere kan indhentes af hverken franske Toulon eller Randers.

Randers var uden en skadet Mette Melgaard, og hun var stærkt savnet i forsvaret. Selvom der ikke blev scoret så mange mål i kampen, så kunne hjemmeholdet - især i kampens indledning - score efter behag.

Og i den anden ende havde Randers store problemer med at spille sig gennem i det etablerede angrebsspil, hvorfor der gik lang tid, før holdet i det hele taget kom på måltavlen.

Ved pausen var Randers HK bagud med 9-12, og i anden halvleg sørgede hjemmeholdet blot for at holde jyderne på afstand uden at spille sig helt ud.

Tidligere søndag vandt turneringens andet danske hold, Viborg HK, med 37-33 over svenske Sävehof. Viborg kan dermed med en storsejr på minimum otte mål i den sidste gruppekamp mod russiske Dinamo spille sig videre.

Randers HK skal i sin sidste gruppekamp møde Toulon og vinderen af den kamp snupper gruppens tredjeplads og fortsætter dermed det europæiske liv i Cup Winners Cup

Skuffende EM-start: Danmark smider føring