Real Madrid sætter Galatasaray eftertrykkeligt på plads

Real Madrid kom fint ind i den nye Champions League-sæson i FC Københavns gruppe B, da spanierne vandt 6-1 på udebane mod Galatasaray.

Spanierne var ellers på hælene i begyndelsen af kampen, men modstod presset fra tyrkerne og sikrede sig i anden halvleg en komfortabel sejr, blandt andet takket være et hattrick af Cristiano Ronaldo.

Dermed ebbede festen i den grad ud på en udsolgt Türk Telecom Arena i Istanbul, hvor hjemmepublikummet ellers skabte en fremragende kulisse.

Gæsterne fra Real Madrid blev ledsaget af kraftig piben fra kampens start, når de havde bolden, og måske påvirkede det spillerne fra kongeklubben en smule.

Det var i hvert fald hjemmeholdet, der sad på kampens første halve time, hvor Felipe Melo havde et par gode forsøg.

Derfor var det også ufortjent, da Isco alene med tre forsvarsspillere satte sig igennem og bragte gæsterne foran 1-0 et kvarter før pausen.

Tyrkerne fortsatte presset, men måtte halvvejs i kampen sige farvel til Didier Drogba, der pådrog sig en skulderskade kort for pausen.

Og da Karim Benzema udnyttede en blottelse i Galatasarays forsvar 10 minutter inde i anden halvleg, faldt hjemmeholdet sammen.

Cristiano Ronaldo havde i hvert fald let spil, da han i to omgange hamrede returbolde i nettet fra kort afstand, og 10 minutter før tid lagde han op til Madrids sidste mål, som Benzema scorede.

Galatasaray pyntede på resultatet, da Umut Bulut reducerede til 1-5, inden Cristiano Ronaldo fuldendte en flot aften med sit tredje mål efter et par nydelige driblinger.

Trods den klare sejr havde Real Madrid-målmand Iker Casillas ikke meget at glæde sig over.

For selv om han fik lov at vogte madrilenernes mål for første gang siden 20. januar, så blev glæden meget kort.

Mere præcist varede det kun 10 minutter, før han måtte lade sig udskifte efter et sammenstød med holdkammeraten Sergio Ramos.

Dermed risikerer Casillas - der ellers er blevet udset til at vogte Real Madrids mål i Champions League - en længere skadepause, og han er muligvis ikke med, når klubben i næste gruppekamp møder FCK hjemme 2. oktober.