Robin van Persie laver sit første Feyenoord-mål i 14 år

Robin van Persie scorede torsdag sit første mål for Feyenoord siden 2004. Foto: Scanpix/Remko De Waal/arkiv

Den tidligere Arsenal- og Manchester United-angriber slog sejren fast for Feyenoord, da han blev skiftet ind.

For første gang siden sæsonen 2003/2004 scorede Robin van Persie for de hollandske fodboldmestre, Feyenoord.

Torsdag aften blev den 34-årige angriber skiftet ind 13 minutter før tid i hjemmekampen mod Groningen i Æresdivisionen.

Kort efter indskiftningen tog Robin van Persie et smart træk uden om en modstander, hvorefter han med et diagonalt skud scorede til slutstillingen 3-0.

Nicolai Jørgensen spillede hele kampen for Feyenoord, mens Kasper Larsen var med i de første 83 minutter for Groningen.

Feyenoord er nummer fire i Æresdivisionen med 39 point for 22 kampe, mens Groningen har 22 point på 13.-pladsen.

Robin van Persie, som med 50 mål er den mest scorende for Holland nogensinde, spillede sin fjerde kamp - alle som indskifter - siden Feyenoord i januar hentede ham i tyrkiske Fenerbahce.

Robin van Persie fik sit gennembrud som ung i netop Feyenoord.

Som 18-årig var han i 2002 med i startopstillingen sammen med blandt andre Jon Dahl Tomasson, da Feyenoord vandt finalen i Uefa Cuppen med en 3-2-sejr over Borussia Dortmund.

I sommeren 2004 tog Van Persie til Arsenal, og senere var han hos først Manchester United og dernæst Fenerbahce.