Ronaldo efter drama: Klart straffe og fortjent videre

Cristiano Ronaldo afgjorde opgøret under stor dramatik på et straffespark i syv minutters overtid. Foto: Scanpix/Javier Soriano

Cristiano Ronaldo, som afgjorde kampen, mener, at straffesparket i overtiden var den rette kendelse.

Cristiano Ronaldo sparkede Real Madrid i Champions League-semifinalen efter et kontroversielt straffespark i overtiden mod Juventus.

Ronaldo selv er dog ikke i tvivl om kendelsen.

- Der er klart straffe. Jeg forstår slet ikke, hvorfor de brokker sig så meget, men sådan er fodbold, siger Ronaldo til tv-stationen TV3+.

Straffesparkskendelsen fik Juventus-målmanden Gianluigi Buffon til at overfuse Michael Oliver, der var kampens dommer, og flere andre Juventus-spillere brokkede sig også over kendelsen.

Tumulten resulterede i et rødt kort til Buffon og betød, at straffesparket først kunne først sparkes efter syv minutters overtid.

Ronaldo var hverken tilfreds med det eller kampen generelt.

- Det tog en evighed, før jeg kunne tage det (straffesparket, red.). Det er en kamp, vi skal lære af. Lad det være lektien, at intet i fodbold bliver givet til dig. De var rigtig gode, siger Ronaldo ifølge Uefa.com.

Real Madrid vandt det første opgør sikkert med 3-0 i Torino, men kom overraskende under et voldsomt pres i opgøret, og spaniernes ellers så sikre semifinaleplads kom i fare, da Blaise Matuidi bragte Juventus foran 3-0 efter en times spil.

På trods af at spanierne næsten smed det hele væk, var Madrid-træner Zinedine Zidane tilfreds efter kampen.

- Jeg er tilfreds. Over 180 minutter fortjener vi at gå videre. Vi havde mange chancer i dag, men bolden ville ikke gå i mål, og vi blev nødt til at lide, siger Zidane.

Real Madrid, Bayern München, Liverpool og Roma er de fire hold i semifinalen.