Ronaldo laver lynhattrick i Real Madrids 9-1-sejr

For første gang i karrieren lavede Cristiano Ronaldo fem mål i en kamp, da Real Madrid slagtede Granada.

Real Madrid og Cristiano Ronaldo har rejst sig med maner efter nederlaget i El Clasico til FC Barcelona.

Søndag eftermiddag kom klubben i overlegen stil tilbage på vindersporet, da bundholdet Granada blev banket med 9-1.

Undervejs scorede Cristiano Ronaldo hattrick på blot otte minutter.

Efter en halv time scorede Ronaldo for første gang, da han dukkede op bagest i feltet og fordoblede føringen efter Gareth Bales åbningsmål.

Fem minutter senere flugtede Ronaldo bolden i mål, og yderligere tre minutter senere hamrede han hattricket i hus med et skud uden for feltet.

Selv om det gik stærkt for portugiseren, så er hattricket er ikke det hurtigste nogensinde i Primera Division.

I 2005/2006-sæsonen scorede David Villa hattrick for Valencia på fem minutter mod Athletic Bilbao.

Ronaldo lod sig dog ikke nøjes med et hattrick. I anden halvleg scorede han sit fjerde mål og femte mål, og han havde endda chancer til endnu flere fuldtræffere.

De fem mål pynter flot på topscorerlisten, hvor Cristiano Ronaldo rykker forbi Lionel Messi. Ronaldo har nu lavet 36 ligamål, mens Messi har lavet 32.

Karim Benzema scorede sit andet mål i kampen, da han gjorde det til 7-0 efter blot 55 minutter.

Herefter fik Granada for en stund sat en prop i forsvarshullet, og efter 74 minutter reducerede bundholdet på en omstilling, da Robert Ibáñez fik bolden forbi Iker Casillas.

Uheldigvis lavede Granada også et mål i eget net, før Ronaldo i sidste minut scorede sit femte mål til slutresultat 9-1.

Real Madrid gav comeback til VM-topscorer James Rodriguez. Colombianeren fik en time på banen og nåede at bidrage med to assist.

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"