Ronaldo scorer drømmemål i Juventus-sejr

Cristiano Ronaldo scorede to gange i lørdagens Juventus-sejr over Empoli og er nu oppe på syv mål i den italienske Serie A. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters

Cristiano Ronaldo scorede to mål for Juventus, som vandt 2-1 ude over Empoli i Serie A.

Cristiano Ronaldo scorede ikke i de tre første Serie A-kampe for Juventus.

Men siden har portugiseren fået hul på målbylden, og lørdag scorede han to mål mere for Juventus i 2-1-sejren ude over Empoli.

Det sidste af de to mål var et perlemål fra distancen, som gav Juventus de tre point.

De to mål bringer Ronaldo op på syv mål i de syv seneste ligakampe. Det rækker til en andenplads på topscorerlisten i Serie A. Kun Genoa-angriberen Krysztof Piatek har scoret flere gange med sine ni mål.

Juventus kom bagud med 0-1 efter 28 minutter, da hjemmeholdets angriber Francesco Caputo fandt vej til nettet efter et flot opspil.

Flere mål blev der ikke scoret i første halvleg, og det kunne dufte af en overraskelse. Men sådan gik det ikke.

Ti minutter inde i anden halvleg faldt Juventus-angriberen Paulo Dybala let til jorden i feltet, og der blev dømt et tyndt straffespark.

Ronaldo udlignede sikkert til 1-1 fra straffesparkspletten.

Den tidligere Real Madrid-stjerne viste igen klassen efter 70 minutter, da han hamrede bolden ind fra lang afstand og dermed sikrede udeholdet en kneben sejr.

Den danske U21-landsholdsspiller Jacob Rasmussen fik ikke spilletid for Empoli, men sad på bænken i hele kampen.

Med sejren har Juventus 28 point efter 10 kampe på førstepladsen i Serie A. Napoli har syv point færre på andenpladsen, men har spillet én kamp mindre.

Senere lørdag var danske Christian Nørgaard helt ude af truppen, da Fiorentina ude fik 1-1 mod Torino.

Fiorentina har 15 point på femtepladsen.