Rooneys lynmål punkterer Aston Villa

Wayne Rooney var på pletten fra kampstart og var på den måde med til at tage gassen af Aston Villa-ballonen.

Det var praktisk talt op ad bakke lige fra start for Aston Villa, da Birmingham-klubben var på besøg hos Manchester United på Old Trafford.

Gæsterne kom bagud allerede i kampens første minut og endte da også med at tabe 1-3.

Det var Wayne Rooney, der sørgede for den gode United-start med god hjælp fra keeper Edwin van der Sar.

Målmanden clearede et Villa-angreb med et langt udspark, som Rooney tog med sig. Han lod bolden hoppe en enkelt gang og bankede så ellers læderet i kassen efter 49 sekunders spil.

Angrebskollegaen Dimitar Berbatov var et par gange i første halvleg tæt på at score yderligere for hjemmeholdet, men det var igen Rooney, der fik prikket næste United-chance i mål.

Han behøvede blot at sætte indersiden på et perfekt indlæg af Nani, og så skulle sejren ellers bare køres hjem i anden halvleg.

Det blev den også, selv om Darren Bent fik reduceret for Aston Villa. Kort efter slukkede Nemanja Vidic imidlertid alt håb om en overraskelse, da han bankede en hård skruebold i mål.

Sejren betyder, at Manchester United tangerer klubrekorden på 29 kampe i træk uden nederlag.

Sidste gang det skete var i 1999. Det var den sæson, hvor klubben hentede "The Treble" med Peter Schmeichel i målet i sin sidste sæson for klubben.

En anden dansk målmand, Anders Lindegaard, var tilbage på United-bænken efter ellers at have spillet hele kampen i weekendens pokalsejr over Southampton.