Schmeichel og co. åbner med nem sejr i FCK's CL-gruppe

Riyad Mahrez scorede to gange, da Leicester sejrede komfortabelt ude mod Club Brugge i Champions League.

Sidste sæsons sensationelle mesterhold i England, Leicester, fik også en fremragende start på sin debut i Champions League.

Med Kasper Schmeichel på mål vandt englænderne med 3-0 ude over Club Brugge i gruppe G, der også tæller Porto og FC København, som samtidig spillede 1-1.

Leicester satte tingene på plads med to mål i første halvleg og var det bedste hold, selv om belgierne dog også kom til fadet.

Hjemmeholdet var tæt på at chokstarte, men på en friløber formåede Jose Izquierdo at sende sin afslutning uden om Kasper Schmeichels mål efter tre minutter.

I stedet slog englænderne til to minutter senere. Efter et langt Leicester-indkast headede Brugge-forsvareren Hans Vanaken bolden videre til sin egen bageste stolpe, hvor Marc Albrighton kunne bugsere 1-0-føringen ind.

Kort inden den halve time var rundet, blev det også 2-0. Sidste sæsons topscorer Jamie Vardy blev fældet lige uden for feltet, og på det efterfølgende frispark tordnede Riyad Mahrez bolden ind i målhjørnet.

Et kvarter inde i anden halvleg var arbejdsfordelingen den samme. Vardy blev fældet denne gang inde i feltet, og Mahrez omsatte til 3-0 fra 11-meter-pletten.

Belgierne havde bolden klart mest i kampen, men det var altså Leicester, der var farligst på omstillinger og var mest direkte i spillet.

Leicester har fået en svær start på titelforsvaret i England med fire point for fire kampe, men klubben kan nu notere sig en noget bedre start på den europæiske scene.

112

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation