Selvmål og Suarez slår Bendtner og Arsenal

Arsenal tabte 0-2 hjemme til Liverpool i Premier League. Nicklas Bendtner fik sæsondebut for Arsenal.

Et spektakulært selvmål blev meget afgørende, da Arsenal lørdag tabte 0-2 hjemme til Liverpool i Premier League.

12 minutter før tid sparkede Arsenals Ignasi Miquel bolden ind på sin klubkammerat, den ligeledes indskiftede Aaron Ramsey, og bolden sejlede i nettet over den sagesløse målmand, Wojciech Szczesny.

Forinden var Liverpools Luis Suarez blevet spillet igennem i noget, der lignede en offside-position.

Samme Suarez scorede til 2-0 for Liverpool kort før slutfløjtet.

Målet var kulminationen på et Liverpool-pres, der for alvor blev indledt 20 minutter før tid, efter at Arsenals 19-årige midtbanespiller Emmanuel Frimpong fik et tåbeligt rødt kort.

Teenageren satsede alt for meget i en tackling på Liverpool-spilleren Lucas, og det udløste den anden advarsel og marchordre til Frimpong.

Efter 0-1-scoringen sendte Arsenals manager, Arsène Wenger, den danske angriber Nicklas Bendtner på banen til sæsondebut.

Den danske landsholdsspiller kunne dog ikke få hul på Liverpool-forsvaret, der havde Daniel Agger med i hele kampen.

Christian Poulsen var til gengæld ikke med i Liverpools trup.

Kampen på et regnfyldt Emirates Stadium i London blev spændende med mange gode afslutninger.

I første halvleg havde Emmanuel Frimpong og Samir Nasri gode forsøg, mens Liverpools Martin Kelly ramte stolpen i anden halvleg.

Liverpools manager, Kenny Dalglish, reagerede omgående ved at sende angriberen Luis Suárez på banen, da Emmanuel Frimpong blev udvist, og det blev afgørende.

Arsenal må konstatere, at klubben efter to Premier League-kampe står noteret for blot et point, og holdet har endnu ikke scoret.

Peter Løvenkrands tilbragte hele kampen på udskiftningsbænken, da hans klub, Newcastle, vandt en prestigesejr i udekampen mod lokalrivalen, Sunderland.

Forsvareren Ryan Taylor blev dagens helt for Newcastle, da han scorede kampens eneste mål efter 62 minutter.

Sunderland Phillip Bardsley indkasserede et rødt kort et minut før tid.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring