Silkeborg henter første sejr på hjemmebane mod AGF

Silkeborg har nu endelig fået tre point på Mascot Park, da holdet lørdag slog AGF med 1-0.

De har nu fået en smule mere at smile af hos Silkeborg IF. Lørdag hentede oprykkeren nemlig tre point på hjemmebane, da det blev 1-0 mod AGF.

Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold havde perioder med dominans. Der var mange chancer i begge ender, og med et mål i det 86. minut kunne Silkeborgs Andreas Albers give hjemmeholdets sæsonens første sejr.

Dermed rykker Silkeborg en plads op i tabellen, hvor holdet indtager en 13.-plads med seks point for ni kampe. AGF ligger på en syvendeplads med 11 point.

Hos Silkeborg sad målmand Jens Rinke ude, hvilket gav plads til Thomas Nørgaard, som gjorde comeback efter en skade. Anthony Soares og Martin Spelmann var begge ude hos AGF, og de blev erstattet af Christopher Ikonomidis og Dina Mikanovic.

Sidstnævnte var godt spillende i kampens første 20 minutter, hvor AGF var i kontrol. Elmar Bjarnason var farligst med et hovedstød på stolpen. Silkeborg kom også frem til flere muligheder, men forsøgene prellede af på målmand Aleksandar Jovanovic.

Bjarnason fortsatte de flotte takter fra første halvleg med et forsøg, som gik lige over mål. Kort efter brændte det på i modsatte ende, hvor indskiftede Robert Skov fik sin afslutning taget af Jovanovic i målet.

Med fem minutter igen opsnappede indskiftede Andreas Albers bolden på kanten af feltet og sendte med et lille lob bolden i mål til stor jubel hos Silkeborgs fans.

AGF formåede ikke at udligne, og dermed tog Silkeborg den første sejr i sæsonen.