Simon Kjær og co. holder buret rent og besejrer Real Madrid

Simon Kjær og resten af Sevilla-mandskabet fik lukket ned for Gareth Bale (i midten) og de øvrige Real Madrid-stjerner, da det onsdag aften blev til en Sevilla-sejr på 3-0 i den bedste spanske fodboldrække. Foto: Cristina Quicler/Ritzau Scanpix

Sevilla tog en overbevisende 3-0-sejr, da Real Madrid var på besøg onsdag. Simon Kjær spillede hele kampen.

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær leverede sammen med Sevilla et imponerende resultat, da Real Madrid onsdag aften var på besøg i den bedste spanske fodboldrække.

Sevilla besejrede således storklubben fra Madrid med 3-0 takket være tre scoringer i første halvleg.

Simon Kjær spillede hele kampen og var dermed medvirkende til at holde målet rent imod Real Madrid-stjernerne. Onsdag aften talte de blandt andre Gareth Bale, Karim Benzema og Luka Modric, der af Fifa netop er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller.

Madrid-profilerne kunne dog ikke stille noget op imod et særdeles velspillende Sevilla-mandskab.

Efter sejren ligger Sevilla nummer fire i Spanien med ti point efter seks kampe. Real Madrid ligger nummer to med 13 point - lige så mange som Barcelona på førstepladsen.

Det var den portugisiske angriber André Silva, der sørgede for hjemmeholdets første scoring efter godt et kvarters spil.

Real Madrids venstre back Marcelo sendte en aflevering i fødderne på en Sevilla-spiller, og få sekunder senere lagde Jesús Navas en aflevering skråt tilbage mod Silva, der sendte føringsmålet i kassen.

Fem minutter senere fordoblede den 22-årige portugiser sin målscoring, da han efter en hurtig Sevilla-omstilling prikkede en ripost fra Real Madrid-målmand Thibaut Courtois i mål.

Godt fem minutter før pausen gjorde Wissam Ben Yedder det til 3-0 med en scoring i forbindelse med et Sevilla-hjørnespark.

Anden halvleg forløb uden scoringer, og dermed kunne Kjær og co. fejre den flotte sejr på hjemmebanen i Sevilla.

Onsdag aften var der også danskeropgør i Valencia. Her startede Daniel Wass inde for hjemmeholdet, mens Pione Sisto blev skiftet ind ved pausen hos gæsterne fra Celta Vigo.

Kampen endte 1-1 efter scoringer af Valencias Michy Batshuayi og gæsternes Iago Aspas.