Skadet Agger må udgå i Europa League-sejr

Daniel Agger og Christian Poulsen fik masser af spilletid, da Liverpool vandt 1-0 over tjekkiske Sparta Prag.

Den danske landsholdsspiller Daniel Agger måtte lade sig udskifte med det, der lignede en knæskade, da Liverpool torsdag gik videre til 1/8-finalerne i Europa League efter en 1-0-sejr over Sparta Prag.

Agger udgik fem minutter før tid, efter at han havde spillet endnu en fin kamp i Liverpools bageste rækker, og den tidligere Brøndby-spiller tog sig til knæet efter en tackling med Sparta Prag-spiller. Kort efter måtte han lade sig udskifte med Martin Skrtel.

Dirk Kuyt blev matchvinder for englænderne med en scoring få minutter efter Aggers udskiftning. Den hollandske landsholdsspiller scorede kampens enlige mål på et hovedstød efter et hjørnespark.

Agger var ikke den eneste dansker i aktion hos Liverpool. Christian Poulsen var også med på den centrale midtbane, hvor Liverpool manglede anfører Steven Gerrard.

Christian Poulsen, som havde fået et gult kort, blev dog skiftet ud med unge Jay Spearing efter lidt over en times spil. Den danske landsholdsanfører fik med lidt for mange fejlafleveringer umiddelbart ikke spillet sig tættere på en stamplads.

Det unge danske talent Nicolai Jørgensen fik fuld spilletid for den tyske klub Bayer Leverkusen, som hjemme vandt 2-0 over Metalist.

Den tidligere AB-spiller pådrog sig et gult kort efter 20 minutter, men samlet gik tyskerne videre med 6-0. Leverkusens to mål blev scoret af anfører Simon Rolfes og Michael Ballack.