Skjern rydder nordmænd af vejen i Champions League

Skjern havde ikke de store problemer med Elverum og har fortsat maksimumpoint i Champions League.

Skjerns håndboldmænd fortsætter de gode takter i Champions League, hvor holdet søndag eftermiddag sikrede sig sin anden sejr ud af to mulige.

Den norske klub Elverum blev slået klart i egen hal med 37-23 i en kamp, hvor de danske gæster var overlegne fra start til slut.

Billedet tegnede sig tydeligt, da Skjern i kampens indledning gik fra 2-2 til 6-2 på bare tre minutter, og vestjyderne havde ingen problemer med at spille sig igennem det norske forsvar.

På stregen var Skjerns nordmand Bjarte Myrhol hård ved sine landsmænd, og en veloplagt René Rasmussen havde en festlig eftermiddag på højre fløj.

14 minutter inde i kampen havde Skjern allerede scoret ti mål, og Elverums træner Michael Apelgren tog en timeout for at få lidt styr på sit forsvar, der var spredt for alle vinde.

Det hjalp en smule, men Skjern-spillerne virkede aldrig for alvor til at være i problemer og kunne gå til pause med en komfortabel føring på 18-12.

Elverum indledte Champions League med en fin udesejr over Kadetten Schaffhausen i Schweiz, men mod sidste sæsons DM-sølvvindere var nordmændene overmatchet.

De norske målmænd fik ikke fat i meget, og efter pausen udbyggede Skjern støt og roligt forspringet og endte altså med en overlegen 14-måls-sejr.

Topscorere for de danske vicemestre blev Rene Rasmussen og Lasse Mikkelsen, der begge scorede otte mål.

Gruppespillet fortsætter i næste weekend, hvor Skjern søndag skal en tur til Ukraine for at møde Motor Zaporozhye.