Sønderjyske får ram på topholdet Aalborg

Aalborg Pirates led et sjældent nederlag, da Sønderjyske søndag tog til Aalborg og vandt i Metal Ligaen. (Arkivfoto). Foto: Polfoto/Sch?tze Ren?

Efter tre sejre på stribe tabte Aalborg Pirates søndag hjemme til Sønderjyske i Metal Ligaen.

Aalborg Pirates har vadet i succes på isen i denne sæson, men søndag led topholdet i Metal Ligaen det tredje nederlag.

Hjemme på egen is blev det til et nederlag på 1-4 til Sønderjyske, der dermed spillede sig op på fjerdepladsen i ligaen.

Aalborg topper stadig ganske suverænt med 39 point efterfulgt af Rungsted Seier Capital med 31 point.

Frederikshavn White Hawks hentede også tre point, da det blev til en hjemmesejr på 3-0 over Gentofte Stars.

Dermed har både Frederikshavn og Sønderjyske 28 point på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

Mads Lund, Harrison Reed og Thomas Spelling scorede alle Sønderjyskes mål i første periode.

Anden periode bød ikke på mål, og med 11 minutter igen reducerede Bjarke Møller så for Aalborg.

Tættere på at hente point ud af anstrengelserne kom topholdet ikke, og Anders Førster lukkede kampen med sin scoring for Sønderjyske til 4-1.

Senere søndag tog bundproppen Herlev Eagles hjemme imod Herning Blue Fox.

Det blev til en sikker sejr til gæsterne på 5-1, og Herning nåede dermed op på 22 point.

Herlev ligger isoleret i bunden med fem point og kunne notere sig sæsonens 14. nederlag.

• Ishockey: Aalborg Pirates - Odense Bulldogs

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

Alvorligt færdselsuheld spærrer landevej

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

112

112

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Kæmpe fest på Torvet blev et tilløbsstykke: Se alle billederne

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne