Søren Larsen slår til i Graulunds fravær

Søren Larsen blev med to mål matchvinder for AGF i en kamp, som HB Køge trods nederlaget havde stor ære af.

AGF-angriberen Peter Graulund blev i onsdags langtidsskadet i en pokalkamp mod Vejle Boldklub Kolding, men heldigvis for aarhusianerne har de stadig en rutineret bomber til rådighed.

Med to mål var Søren Larsen nemlig manden, der i søndagens tidlige superligakamp sikrede en 2-0 sejr over HB Køge.

Med de to scoringer er Søren Larsen oppe på seks superligamål i sæsonen, og han er nu delt AGF-topscorer sammen med Søren Berg og Peter Graulund.

HB Køge mødte op til kampen med et defensivt udgangspunkt, der fra starten voldte AGF en del problemer. AGF'erne var i første halvleg sjældent farlige trods en del boldbesiddelse.

I den anden ende af banen havde HB Køge flere våben, der kunne true aarhusianerne.

Både Simon Makienok Christoffersens fysiske styrke samt Bo Storm og Adeola Runsewes tempo og kreative idéer gav flere gange i løbet af kampen gæsterne momentum på AGF?s banehalvdel.

Blandt andet havde midtbanespilleren Nicolaj Madsen en stor chance efter en dødbold, og få sekunder senere sparkede Lasse Kronborg bolden på overliggeren.

Det blev dog AGF, der kom foran, da Søren Larsen efter en halv time viste sin målnæse. Thomas Guldborg Christensen gled i feltet og gav Søren Larsen en chance, som han sikkert chippede i mål.

I anden halvleg var det HB Køge, der sad på spillet i det første kvarter, men desværre for sydsjællænderne, beviste AGF vigtigheden af at have en snu målræv oppe foran.

Første gang hjemmeholdet var fremme, udnyttede Søren Larsen en friløber til at afgøre kampen til 2-0.

Med sejren overhaler AGF AC Horsens og rykker op på Superligaens fjerdeplads. HB Køge er isoleret på sidstepladsen med syv point op til stregen.

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

112

Alvorligt færdselsuheld spærrer landevej

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

112

112

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne