Spanier sled Wozniacki op og pryglede danskeren

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er færdig allerede efter første runde af WTA-turneringen Porsche Tennis Grand Prix i Stuttgart.

Danskeren blev i sin første kamp på det tyske grus slidt op af verdens nummer 23, Carla Suárez Navarro fra Spanien, der vandt et tæt første sæt i tiebreak, hvorefter hun i andet sæt pryglede Wozniacki. 7-6, 6-1 lød cifrene i den spanske sejr.

Wozniacki var seedet syv i turneringen og fik en flyvende start med en 3-0-føring i første sæt, men spanieren holdt herefter sin serv, brød tilbage og udlignede i egen serv til 3-3.

Herefter var der ingen af spillerne, der brød modstanderen i resten af sættet, som derfor endte i en tiebreak.

En tæt en af slagsen, hvor Wozniacki overlevede en enkelt sætbold, inden Navarro fik lukket tiebreaken 8-6 - og dermed vandt det mere end en time lange første sæt 7-6.

I andet sæt var Wozniacki helt ved siden af sig selv, mens Navarro spillede flot tennis og storpryglede danskeren. Wozniacki kom bagud 0-2 og fik godt nok brudt tilbage til 1-2, men herefter styrede Navarro det hele.

Spanieren vandt de resterende partier i kampen, og en opgivende Wozniacki måtte notere et nederlag i to sæt.

De to spillere havde kun én gang tidligere stået ansigt til ansigt, det var i en italiensk grusturnering i 2006. Ved den lejlighed sejrede danskeren i to sæt.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring