Annonce
Sport

SPORTSCHEF TIL SPONSORER: - DER ER INGEN GENVEJ TIL LIGAEN

Team Sydhavsøernes sportschef Morten Juul fortæller om fremtidsplanerne til klubbens sponsorer ved et strategimøde i aftes. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Budskabet var klart fra sportschef Morten Juul til Team Sydhavsøernes sponsorer ved strategimøde torsdag aften.

MARIBO: De tider, hvor Team Sydhavsøerne smider penge ud på spillere, der måske har deres bedste håndboldtid bag sig, er forbi.

Det slog Team Sydhavsøernes sportschef Morten Juul fast overfor omkring 50 af klubbens trofaste sponsorer og partnere, da der i aftes blev afholdt strategimøde hos 2010 Vel og Velsmag i Maribo.

- Der er ingen genvej til ligaen. Vores strategi er fortsat at finde unge sultne spillere, vi kan udvikle, og som vil det fællesskab, der er i Team Sydhavsøerne, sagde Morten Juul, der blev bakket op af forsamlingen, der tidligere har set satsninger på en oprykning til Håndboldligaen slå fejl med mere erfarne og ældre spillere i truppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Uændret strategi

- Den nuværende strategi har sit afsæt helt tilbage i 2017, hvor der blev skåret kraftigt ned i budgettet, og faktisk har vi klaret os lige så godt med yngre spillere og det halve budget, konstaterede Morten Juul, der efterhånden har været sportschef i otte år.

Strategien fra dengang, som stadig er den samme, har også et vigtigt parameter i form af lokalt udviklede spillere, hvor målsætningen er, at en tredjedel af truppen består af lokale knægte.

I denne sæson er ti ud af 22 spillere kontrakt af egen avl, og det tal forbliver nogenlunde det samme i den kommende sæson, afslørede Morten Juul, der arbejder på at få nogle af klubbens unge talenter fastholdt på længerevarende kontrakter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mønstereksempel

Mønstereksemplet på en spiller, som har udviklet sig enormt i Team Sydhavsøernes setup, er Nicolaj Jørgensen, der kom som et ubeskrevet blad for to år siden fra KIF Kolding og har udviklet sig til den måske bedste spiller i klubbens historie. I øvrigt den eneste spiller i denne sæson, der har været på en fuldtidskontrakt, og han forlader efter denne sæson Team Sydhavsøerne for at tage skridtet op i Håndboldligaen hos Sønderjyske.

- Vi kan ikke gå ud og købe en ny Nicolaj, men vi kan udvikle en ny ung spiller, der bliver lige så god som Nicolaj, og det er det, vi stræber efter, lød det fra Morten Juul, der fortsatte:

- Det er målet, at vi skal have flere spillere som Nicolaj, der udelukkende koncentrerer sig om at spille håndbold, for vi kan se, hvor meget det rykker dem sportsligt fremad, når de kommer ind i vores setup.

I det hele taget kunne Morten Juul fortælle om en meget travl periode, da en hel startopstilling har kontraktudløb med udgangen af denne sæson, men hvem, der bliver, og hvem der skal finde sig en anden klub, måtte man vente med at få løftet sløret for.

- Men, der er flere kontrakter på vej til godkendelse hos Dansk Håndbold Forbund, som vores nye direktør netop har skrevet under, lød det fra Morten Juul.

Og netop den nye direktør Morten Harkjær Nielsen, der har siddet i direktørstolen i fire måneder, kunne løfte sløret for en tilfredshedsundersøgelse blandt klubbens sponsorer, hvor Team Sydhavsøerne i det store hele scorede fine karakterer på stort set alle parametre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjemmekampe fredag

De fleste ville gerne beholde fredag som den foretrukne kampdag for hjemmekampene, men det kan ikke altid lade sig gøre, da det kræver accept fra modstanderen for at spille på en fredag, og det kan være svært at få fra primært de jyske hold.

Aftenen sluttede med et indlæg fra borgmester i Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen, der opfordrede til at hive de mange nye aktører, der kommer til Lolland i forbindelse med Femern-byggeriet og de afledte effekter heraf, ind i netværket.

- De kontakter, der kan skabes der, kan være guld værd, både for erhvervslivet på Lolland men også for Team Sydhavsøerne, slog han fast.

  • Team Sydhavsøernes sportschef Morten Juul fortæller om fremtidsplanerne til klubbens sponsorer ved et strategimøde i aftes. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Annonce
Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Indenfor få uger går det i gang: Stort projekt lige i bymidten

Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Politik

SF kan blive kongemager eller ligegyldig efter EU-valg

Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Lolland

- Kommunen skubber ansvaret væk, og lægger det over på de frivillige

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Guldborgsund

Undrer sig over helt nye detaljer i brev

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Annonce
Annonce
Falster

Vakte opsigt på Falster: Nu bekræfter de vildt fund

Lokal nyt

Advarer før pinsen: Tænk jer om

Indland

Jagtulykke koster 53-årig mand livet

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik

Nykøbing

Stort galleri: Elevernes imponerende galla-ankomst

Sport

Sendte pædagogerne op i det røde felt: Nu har han fået 3-årig kontrakt

Lolland

Lokale museer er lettede over ny reform: Mister ikke tilskud