St. Paulis træner undskylder for ølkast

Bundesligakampen mellem St. Pauli og Schalke 04 måtte afbrydes, efter linjevogteren blev ramt af et ølkrus

Der er en del, der er vågnet op med tømmermænd i St. Pauli i dag, både blandt klubbens tilhængere og ledelse.

Fredagens Bundesliga-opgør mod Schalke måtte afbrydes to minutter før tid, fordi en linjevogter blev ramt af et ølkrus, som en utilfreds St. Pauli-tilhænger havde kastet.

Episoden er naturligvis blevet indberettet til det tyske fodboldforbund DFB, der nu skal tage stilling til, hvordan St. Pauli skal straffes.

Klubbens træner, Holger Stanislawski, fordømmer episoden, der skete ved stillingen 2-0 til Schalke.

- Sådanne scener er uacceptable, og de burde ikke forekomme på noget stadion. Jeg kan kun undskylde over for linjevogteren på klubbens vegne.

Dommer Deniz Aytekin mener ikke, at han havde andet valg end at afbryde kampen.

- Det er altid trist, når en kamp må stoppes. Men også i første halvleg blev linjevogterne ramt af lightere og mønter, siger han.

St. Pauli-tilhængernes vrede udløstes formentlig af de to røde kort, som St. Pauli blev tildelt i kampen efter grove frispark af Jan-Philipp Kalla og Fin Bartels.