Sunderland vinder bundgyser uden Bendtner

Nicklas Bendtner var ikke med for Sunderland, som søndag vandt 2-1 over Blackburn på et mål i overtiden.

Det ser lidt lysere ud for Sunderland og Nicklas Bendtner i bunden af den engelske Premier League.

Søndag vandt Sunderland 2-1 hjemme over Blackburn, som med nederlaget stadig ligger under nedrykningsstregen, fire point efter Sunderland.

Der skulle et frisparksmål til af svenske Sebastian Larsson i overtiden, før Sunderland kunne sætte de tre vigtige point ind på kontoen.

Endnu en gang blev Sunderlands manglende evne til at score mål udstillet i de første 84 minutter. For indtil da brændte Sunderland et hav af store chancer.

Nicklas Bendtner var ikke med på grund af en lyskeskade, og selv om den danske landsholdsspiller kun har scoret to mål i denne sæson, så var det netop i sådan en kamp, han kunne have været nyttig.

Den 23-årige angriber, der er udlejet fra Arsenal i hele denne sæson, har ikke trænet med i Sunderland hele ugen. I stedet fik unge Conor Wickham chancen i front, men heller ikke han kunne score.

Det kunne til gengæld kyniske Blackburn, da midtbanespilleren Simon Vukcevic bragte Blackburn foran 1-0 efter 17 minutter.

Siden stod der stort set Sunderland på det hele, og det var fuldt fortjent, at David Vaughan med et fremragende langskud fik udlignet til 1-1 fem minutter før tid foran de håbefulde 39.863 tilskuere.

Sunderlands nye manager, Martin O'Neill, der stod i spidsen for klubben på sidelinjen for første gang, siden Steve Bruce blev fyret, fik dermed den bedst tænkelige start.

Sunderland har 14 point efter 15 kampe, men der er kun to point ned til nedrykningsstregen.