Annonce
Sport

Superfanen Anders er klar med røgbomberne: - Det største i klubbens historie

NFH-fanen Anders Stryger Larsen er en af dem, der kommer til at sørge for den helt store håndboldfest, både på tribunerne og udenfor hallen. Arkivfoto: Ingrid Riis
Anders Stryger Larsen kommer til at stå klar med røgbomberne flere timer før finalbraget mellem NFH og Team Esbjerg. Og NFH-fanen mener, at den kamp, der skal spilles i Spar Nord Boxen lørdag, er den største i klubbens historie.

Selvom finalebraget mellem NFH og Team Esbjerg fløjtes i gang klokken 16, står de lokale fans klar allerede lidt i to ude foran Spar Nord Boxen.

Flere røgbomber, slagsange og højlydt trommespil skal sætte scenen til det, der ifølge NFH's direktør, Kenneth "Salle" Sahlholdt, bliver "den største og vildeste håndboldkamp på Lolland-Falster" nogensinde. En formentlig fyldt hal med over 3000 tilskuere, creperuller og konfettirør skal fyre halgulvet op.

En fest, som den mangeårige fan Anders Stryger Larsen ser frem til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver helt vildt. Nu er det syv år siden sidste finale, og vi har siden da kæmpet for at komme tilbage. Det er sindssygt svært at komme en finale nær. Allerede da vi kom i semifinalen, følte jeg, at det var endnu større end i finalen i 2017. Så det at stå her er det største i klubbens historie, siger fanen.

Mod verdens bedste hold

Siden NFH kom i den bedste håndboldliga tilbage i 2013, har Anders Stryger Larsen fulgt holdet. Og har, som han siger, stort set været vidne til alle de 10.000 mål, NFH har scoret i den periode.

Hvis holdet vinder over "verdens bedste hold," som Anders Stryger Larsen beskriver Team Esbjerg som, ved han godt, hvad der skal ske:

- Så bliver der kæmpe fest, til det engang bliver lyst. Det kan godt være, at Guldborgsund Kommune holder en stor fest, men for mig bliver festen endnu større, hvis det lykkes med at komme i en tredje finalekamp. Og selv hvis det ikke sker, skal der festes lige meget hvad, siger han.

Læs også: Trods øretæve: Tror stadig på guld til NFH

Anders Stryger Larsen har i NFH ikke bare fundet et håndboldhold, han går op i med liv og sjæl, men også et "fantastisk sammenhold."

- Der er så meget historie i klubben, som jeg har lært at kende i de ti år, jeg har været med. Det er som en stor familie, der elsker at være sammen. Det er derfor, jeg bliver ved. Og det her er mit Fodbold-EM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den blå-gule mur

Festen starter altså allerede klokken lidt i to med bomber, trommeslag og sang. Og det stopper ikke, når fansene kommer ind i den propfyldte hal.

- Det bliver helt vildt. Vi står midt på langsiden og skaber en stor tifo, hvor vi jubler og kaster creperuller ved indløbet, så scenen bliver sat. Vi kommer til at lave en gul og blå mur på tribunen. Vi er de bedste til at skabe en håndboldfest, og fra start til slut bliver det virkelig en fest på Falster. Men vi forsøger at holde creperullerne på tribunen, så vi ikke forstyrrer finalen. Men det kommer til at se rigtig, rigtig fedt ud. Pigerne skal føle, at det er en helt særlig kamp, siger Anders Stryger Larsen.

  • NFH-fanen Anders Stryger Larsen er en af dem, der kommer til at sørge for den helt store håndboldfest, både på tribunerne og udenfor hallen. Arkivfoto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Mads Pedersen på podiet i Nysted

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld

Annonce
Annonce
Erhverv

Fra ærter til frø: Nu er den store fabrik solgt

Royalt besøg

Se video: Her kommer kongen til Lolland

Royalt besøg

Bente er klar som den første: - Jeg synes, det er stort

Liveblog

Kongen havde særlig mønt med

Erhverv

Vejrø-milliardær gør vildt køb af flamboyant englænder

Indland

Sommervarmen er på vej: Så varmt bliver det

Guldborgsund

Vil lokke nye til: Prøv at bo her før du køber

Rødby

Mest omfattende ændring i 60 år: Slut med lange køer

Guldborgsund

En af de helt tunge attraktioner kommer til Gedser

112

31-årig mand stikker læge på psykiatrisk afdeling med en kniv

112

Alvorligt færdselsuheld spærrede landevej

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld

Sport

Mads Pedersen på podiet i Nysted

Lolland

Kæmper for at få uddannelser til Nakskov

Indland

Borgere får sendt nye beredskabsråd som digital post

Annonce
Annonce
112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Uheld på Sydmotorvejen: Person kørt på sygehuset

Politik

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Fejø

Klimaaktivisterne tøver ikke længere: Vigtige retningslinjer

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Sport

Vil spolere oprykningsfesten i Esbjerg

Lolland

Stor cykelfest i byen: Lukker flere veje lørdag