Suveræne Bayern henter smal sejr hjemme over Schalke 04

Thomas Müller scorede fra en spids vinkel, da Bayern München slog Schalke 04 lørdag. Foto: Reuters/Michaela Rehle

Alle tre scoringer faldt i første halvleg, da Bayern München hjemme slog Schalke 04 2-1.

Der er ingen over, og der er ingen på nippet til bare at være ved siden af Bayern München.

Den tyske rekordmester tromler fortsat videre i Bundesligaen, og lørdag gik det ud over Schalke 04, som var på besøg i München.

Her vandt Bayern München opgøret 2-1, og det var ottende sejr i træk i ligaen for topholdet.

Seneste liganederlag kom 25. november i fjor, da Borussia Mönchengladbach hjemme vandt 2-1.

Sejren betyder, at Bayern München topper helt suverænt med 56 point, hvilket er 18 point flere end RB Leipzig har på andenpladsen.

Schalke 04 ligger på sjettepladsen med 34 point.

Robert Lewandowski skulle blot bruge seks minutter, før den polske angriber havde bragt Bayern foran 1-0.

Æren tilhørte dog i høj grad Thomas Müller, der fyrede kanonen af fra 25 meter.

Schalke-keeper Ralf Fahrmann kunne blot halvklare, og Lewandowski scorede nemt på riposten.

Efter en lille halv time udlignede Franco Di Santo for gæsterne.

Thomas Müller sørgede for pauseføring på 2-1, da han i det 36. minut scorede fra en spids vinkel med en flad afslutning efter oplæg fra Arjen Robben.

Så var der lagt op til en spændende anden halvleg, men her blev der ikke scoret yderligere, og dermed kunne Bayern München hale den smalle sejr i land og fortsætte med at nyde udsigten fra ligaens top.

Bayern München skal ikke i kamp i den kommende uge i Champions League, da sydtyskernes første opgør i ottendedelsfinalerne mod Besiktas først spilles 20. februar.