Svage Chelsea redder sejr mod oprykker

Chelsea er fortsat langt fra topformen og var i store problemer i 3-1-sejr over Norwich.

Norwich blev slået med 3-1, men Chelsea leverede endnu en sløj indsats i Premier League, da oprykkerne var på besøg hos de forventede titelbejlere.

Alt var ellers lagt til rette til en storkamp af Chelsea-stjernerne Didier Drogba, Fernando Torres og Frank Lampard, da holdet fik en optimal start på kampen med José Bosingwas 1-0-scoring efter fem minutter.

Men efter portugiserens flotte langskudsmål gik det meste i stå for værterne på Stamford Bridge.

Gæsterne fra Norwich fik bedre styr på organisationen, og det kneb med at tage de nødvendige tilbageløb for Chelseas spillere. Opspillet var også meget hakkende.

Straffen faldt efter en time, da målmand Henrique Hilario og Branislav Ivanovic stødte sammen, da de havde øje på det samme Norwich-indlæg. Sammenstødet betød, at Grant Holt kunne flugte bolden i mål til 1-1.

Chelsea fik bogstavelig talt endnu et gok i nødden lidt senere, da Didier Drogba fik en knytnæve i ansigtet og faldt til græsset i en duel med Norwich' målmand.

Drogba blev tilset i flere minutter og blev til sidst båret fra banen. Episoden betød også, at der blev lagt 11 minutter tillægstid til.

Trods det elendige spil og modgangen lykkedes det for Chelsea at tage alle tre point, da Ramires 20 minutter før slutfløjt fik tilkæmpet sig et straffespark.

Norwich-keeperen blev udvist for at rage benene væk under Ramires, og Frank Lampard kunne bagefter banke 2-1-scoringen i mål.

Chelsea gav i slutfasen debut til Juan Mata og Romelu Lukaku og i det 11. minuts overtid lykkedes det for Mata at slå sejren fast med en debutscoring.

Chelsea har syv point efter de tre første spillerunder i Premier League.

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

112

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation