Swansea overlever schweizisk pres og slår St. Gallen

Michael Laudrup gamblede og vandt, da han skiftede ud på flere pladser i Swanseas startopstilling og alligevel fik en 1-0 sejr over schweiziske St. Gallen i Europa League.

Men det holdt hårdt, for waliserne var hårdt presset i første halvleg og kunne lige så vel have tabt.

Spillere som Jonjo Shelvey, Nathan Dyer og Jose Canas begyndte kampen på bænken, selv om de egentlig tilhører stammen på holdet.

Også på målmandsposten skiftede Michael Laudrup ud, og det var tilsyneladende en god idé.

Michel Vorm blev afløst af Gerhard Tremmel, og den 34-årige tysker viste sit værd allerede efter et kvarters spil, hvor St. Gallen tilkæmpede sig et straffespark.

Det slap Goran Karanovic ikke særligt godt fra at skyde, og derfor kunne Tremmel uden større besvær forhindre, at Swansea kom bagud.

Men St. Gallen havde flere store chancer i løbet af første halvleg, hvor Swansea aldrig rigtigt fik sat sig igennem.

Efter pausen vendte billedet dog, og syv minutter inde i anden halvleg var Wayne Routledge først på en retur efter et godt forsøg af Wilfried Bony, og det gav mere struktur på Swanseas spil.

Swansea fik bedre fat, men som kampen nærmede sig afslutningen, trak værterne sig lidt tilbage, og St. Gallen forsøgte sig med en sidste offensiv, der blandt andet resulterede i et stolpeskud.

Mere blev det dog ikke til, og dermed ser det fortsat rigtigt fornuftigt ud for Laudrups mandskab.

Swansea har vundet sine to første kampe i gruppen efter at have slået Valencia for fjorten dage siden og ligner et rigtigt fint bud på en top-to-placering.