Sygdomsramte Tottenham banker på i toppen

Tottenham var uden manager Harry Redknapp, der er blevet opereret i hjertet, men vandt alligevel over Fulham.

Selv uden en manager på sidelinjen formåede Tottenham søndag at besejre Fulham 3-1 på udebane, og dermed fortsætter holdet den gode stime uden nederlag.

Holdet har ikke tabt i Premier League siden den 28. august, og Tottenham er med 22 point på omgangshøjde med Chelsea på fjerdepladsen.

Der er fortsat tre point op til Newcastle på den tredjeplads, som giver direkte adgang til næste sæsons Champions League-gruppespil, men Tottenham har en kamp til gode.

Tottenham måtte undvære manager Harry Redknapp til søndagens kamp, efter at Redknapp har fået foretaget en mindre operation i hjertet. Manageren skal ifølge lægerne holde sig i ro i de næste fire-fem uger.

Harry Redknapp siger dog selv til Sky Sports, at han håber at vende tilbage inden da.

Fra sin sygeseng kunne han på tv se sine spillere have fint styr på Fulham i første halvleg.

Især Gareth Bale sørgede for, at Redknapp ikke behøvede at hidse sig unødigt op foran fjernsynet, da Bale efter 10 minutter bankede bolden i nettet via en Fulham-forsvarer, og lige inden pausen øgede Aaron Lennon føringen for Tottenham.

Efter pausen må Harry Redknapp dog have kæmpet en smule med blodtrykket, for Fulham lagde et hårdt pres på Tottenham og havde fortjent mere end bare det ene reduceringsmål, og til allersidst gjorde Jermain Defoe det ufortjent til 3-1.

Tidligere søndag fik Bolton en særdeles tiltrængt sejr, da Stoke med Thomas Sørensen på bænken i hele kampen blev sendt hjem med et ubehageligt 0-5-nederlag.

Asmir Begovic, der holder Thomas Sørensen på bænken, spillede en mareridtsagtig kamp og var mere eller mindre impliceret i samtlige Boltons fem mål.

De tre point bringer Bolton lidt tættere på nedrykningsstregen, som holdet i øjeblikket ligger på den forkerte side af med blot 9 point efter 11 kampe.

Endnu værre går det dog for Wigan, som efter søndagens 1-3-nederlag på udebane til Wolverhampton efterhånden er ved at isolere sig i bunden af Premier League.

Wigan er på sidstepladsen med fem point.

112

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne