Annonce
Sport

Tilbage efter skade: TSØ-profil klar til topkamp

Lasse Hamann-Boeriths (rød) har ikke spillet siden kampen mod Skive, hvor dette billede er fra. Foto: Ingrid Riis
Et trykket ribben har holdt Lasse Hamann-Boeriths helt ude i tre kampe, men han er klar igen til søndagens kamp mod HC Midtjylland.

MARIBO: På resultattavlen har Lasse Hamann-Boeriths ikke været savnet, for Team Sydhavsøerne har klaret sig ganske fint i de tre kampe, han har siddet udenfor med et eller flere trykkede ribben. Men på mandskabsfronten har han alligevel været savnet, da der stort set ikke har været udskiftningsmuligheder i bagkæden i de seneste tre kampe.

Men når det ringer ind til topkamp i dag søndag mod HC Midtjylland, er han med igen - klar til at udbygge de 90 mål han har lavet i de 17 kampe, han foreløbigt har spillet i den røde trøje i denne sæson siden skiftet fra Rækker Mølle i sommers.

- Det har været træls at sidde udenfor og ikke kunne hjælpe holdet. Selv om det er gået godt, så vil man gerne selv ind og bidrage, da vi lige nu har brug for alle gode kræfter, så det er rart, at smerterne er aftaget så meget, at jeg føler mig klar igen, siger Lasse Hamann-Boeriths, der måtte udgå i hjemmekampen mod Skive 6. februar efter 45 minutters spil, da han fik et slag på ribbenene i den ene side.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Møgskade

- Det er bare en møgskade, for der er ikke så meget at gøre ved den andet end at holde pause, men det går heldigvis fremad dag for dag, og smerten bliver mindre og mindre. Jeg føler mig klar, siger Lasse Hamann-Boeriths, der trænede fuldt med torsdag aften, da Team Sydhavsøerne i Lollands Bank Arena pudsede formen af før topkampen mod HC Midtjylland samme sted.

På trods af nærmest flere skadede spillere end spillere til rådighed er det lykkedes Team Sydhavsøerne med ti sejre i træk at klemme sig med i topstriden, og med en sejr over HC Midtjylland, der indtager førstepladsen i 1. division, kan der potentielt blot være to point op til den direkte oprykningsplads til Håndboldligaen.

- Mod midtjyderne skal vi spille op til vores absolut bedste. Ingen tvivl om det, men vi spillede en udmærket kamp derovre, som vi lærte meget af, så det er bare at arbejde videre på den, mener Lasse Hamann-Boeriths, der sammen med holdkammeraterne måtte lægge ryg til at ærgerligt nederlag i den omvendte kamp i Herning.

HC Midtjylland vandt dengang med et enkelt mål, efter Team Sydhavsøerne havde ført med op til tre mål i løbet af anden halvleg, men en scoringspause i de sidste otte minutter blev dyr, og så endte med en 28-27 sejr til midtjyderne.

Det har været særdeles stramt skadesmæssigt for Team Sydhavsøerne i hele 2024, og det er det stadigvæk.

Det er således kun Lasse Hamann-Boeriths, der som ny trækker i kamptøjet i forhold til de seneste kampe. Både Frederik Elmkjær, der blev skadet forrige fredag mod FIF, og Lasse Højgaard, der fik en hjernerystelse ved træningen i sidste uge, er fortsat ude ligesom fem andre langtidsskadede spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grus i maskineriet

HC Midtjylland har gennem hele sæsonen været et godt bud på en oprykker til Håndboldligaen, men selv om de indtager rækkens førsteplads, så har der været en smule grus i maskineriet både på de ydre og indre linjer.

Senest tabte midtjyderne overraskende på hjemmebane til TM Tønder, og internt har der også været problemer, da klubben endnu engang er havnet i økonomiske problemer og blandt andet har bedt spillerne om en lønnedgang. Desuden er der sat anparter til salg, og så har et par faste sponsorer spædet i kassen, så sæsonen kan køres til ende.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at drille dem yderligere, og håber igen på, at der kommer fantastisk opbakning til os fra vores hjemmepublikum. De har virkelig hjulpet os i de seneste kampe, siger Lasse Hamann-Boeriths.

Der er kampstart søndag kl. 15:00 i Lollands Bank Arena.

  • 157A5061
    Lasse Hamann-Boeriths (rød) har ikke spillet siden kampen mod Skive, hvor dette billede er fra. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld

Annonce
Annonce
Sport

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa

Femern

Kongen gav en helt særlig gave til Femern-forbindelsen

Femern

Kæmpe tunnelelement indviet af kongen: Se dronevideo

Vejret

Nu igen: Risiko for skybrud på Lolland og Falster

112

Drama på vejen: Smed løbehjulet direkte ud foran bil

Royalt besøg

Se video: Her kommer kongen til Lolland

Erhverv

Fra ærter til frø: Nu er den store fabrik solgt

Royalt besøg

Bente er klar som den første: - Jeg synes, det er stort

Indland

Sommervarmen er på vej: Så varmt bliver det

Vejret

Det seneste år er det vådeste i dansk vejrhistorie

Liveblog

Iført hjelm og vest indviede kongen tunnelelement

Rødby

Mest omfattende ændring i 60 år: Slut med lange køer

Erhverv

Vejrø-milliardær gør vildt køb af flamboyant englænder

112

Alvorligt færdselsuheld spærrede landevej

Guldborgsund

En af de helt tunge attraktioner kommer til Gedser

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Vil lokke nye til: Prøv at bo her før du køber

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld

112

31-årig mand stikker læge på psykiatrisk afdeling med en kniv

Lolland

Kæmper for at få uddannelser til Nakskov

Sport

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Uheld på Sydmotorvejen: Person kørt på sygehuset

Fejø

Klimaaktivisterne tøver ikke længere: Vigtige retningslinjer