Tobias Mikkelsen scorer to gange i Rosenborg-triumf

Rosenborg vandt 3-2 på udebane over Debrecen blandt andet takket være to danskermål af Tobias Mikkelsen.

Den danske kantspiller Tobias Mikkelsen var torsdag aften stærkt medvirkende til, at danskerens norske klub Rosenborg sejrede på udebane i Europa League-kvalifikationen over Debrecen fra Ungarn.

Med to mål i anden halvleg var Tobias Mikkelsen med til at vende 0-1 ved pausen til en 3-2-sejr.

Syv minutter inde i anden halvleg udlignede danskeren, mens han tre minutter før tid bragte Rosenborg foran med 3-1, før han kort efter blev skiftet ud. I overtiden reducerede hjemmeholdet.

Mike Jensen var med i hele kampen for Rosenborg, mens Emil Nielsen sad på bænken opgøret igennem.

Det var dog ikke kun Rosenborg, som havde danskere i aktion i Europa League-kvalifikationen torsdag aften.

Kevin Stuhr Ellegaard og Elfsborg, der i runden før slog Randers ud, vandt med 2-1 hjemme over norske Odd Ballklubb efter at have været bagud.

I Belgien spillede Alexander Scholz hele kampen, da danskerens Standard Liege slog Zeljeznicar fra Bosnien med 2-1.

Det blev også til fuld spilletid for Søren Rieks, da IFK Göteborg på udebane tabte 1-2 til Belenenses fra Portugal. I anden halvleg satte svenskerne også Jakob Ankersen på banen, og netop Ankersen lagde op til Göteborgs 1-2-reducering.

Endelig fik Bassel Jradi 18 minutter for Strømsgodset, der tabte 0-2 i Kroatien mod Hajduk Split.