United giver Ferguson sejr i jubilæumsgave

Manchester United og Anders Lindegaard gav Alex Ferguson en sejr over Sunderland i skottens 25 års jubilæum.

Alex Ferguson fik den bedst tænkelig sølvbryllupsgave, da han lørdag fejrede sit 25 års jubilæum som manager for Manchester United.

Hjemme på Old Trafford sørgede United, der havde Anders Lindegaard på mål, nemlig for at give skotten en 1-0-sejr over Sunderland og Nicklas Bendtner.

Det blev dog en tidligere Manchester United-spiller, der stod for dagens største gave til Ferguson. Wes Brown headede i slutningen af første halvleg et hjørnespark i eget net og sørgede dermed for United-sejren.

Det var en vigtig gave, for Manchester United fik ikke scoret yderligere. Holdet virkede som i midtugens Champions League-kamp igen lidt fastlåste i spillet, og angriberen Wayne Rooney var på ny placeret som en slags spilstyrende defensiv midtbanespiller.

Ferguson havde til sit jubilæum sat danske Anders Lindegaard på mål, og han kunne hilse på landsholdskammeraten Nicklas Bendtner, som var Sunderlands forreste mand.

Netop Bendtner havde Sunderlands største chance før pausen, da han med et fladt skud tvang Lindegaard til at give en løs bold i feltet.

Lindegaard var dog over bolden, inden situationen blev rigtig farlig, og United-keeperen vandt i det hele taget danskerduellen.

I London fortsatte Arsenal og Robin van Persie den gode stime, da West Bromwich blev slået 3-0. Den hollandske angriber sendte hjemmeholdet på sejrskurs, da han efter 22 minutters spil scorede kampens første mål.

Van Persie har været i forrygende målform i hele 2011, og i denne sæson er det blevet til 11 mål i 11 Premier League-kampe. Efter 1-0-scoringen stod han desuden for oplæggene til de to sidste Arsenal-mål.

Med sejren kæmper Arsenal sig fortsat opad i tabellen efter en skidt sæsonstart, hvor man mistede profilerne Cesc Fabregas og Samir Nasri. Holdet har nu 19 point og er ikke langt fra en af de eftertragtede Champions League-pladser.

Chelsea brød ud af holdets dårlige stime, da det blev 1-0 ude over Blackburn. Til gengæld skuffede Liverpool med uafgjort 0-0 hjemme mod Swanseas oprykkere. Daniel Agger spillede hele kampen for Liverpool.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring