United sender Chelsea ud i mørket

Chelsea er færdig i Champions League efter et 1-2-nederlag på udebane til Manchester United.

Kampen mellem Chelsea og Manchester United var på forhånd den kvartfinale i Champions League med mest spænding om det videre avancement. Men det var kun på papiret.

Da det for alvor gjaldt på Old Trafford piftede Manchester United ret hurtigt spændingen, sejrede 2-1, og nåede dermed videre til semifinalen efter en samlet sejr på 3-1.

United-angriberen Javier Hernández sørgede med en scoring for kampens første mål. Det kom efter et flot oplæg fra Ryan Giggs, som lige nu virker til at have fundet sin anden ungdom.

Chelseas pressede manager Carlo Ancelotti havde forsøgt at tale sine spillere op til udekampen mod Manchester United, fordi der ventede en mentalt og fysisk svær opgave på Old Trafford.

Men det projekt virkede ikke specielt vellykket, for de fleste blåblusede udebanespillere virkede helt uden tro på egne evner.

Bedst illustreret blev det af Chelseas dyre angriber Fernando Torres, der endnu en gang leverede en fornærmende anonym præstation og blev udskiftet med Didier Drogba i pausen.

I anden halvleg viste Drogba netop lidt af den vildskab, der skulle til, og med et mål til 1-1 et kvarter før tid skabte ivorianeren kortvarigt spænding i kampen.

Spændingen varede lige præcis et minut, så havde Uniteds indskiftede sydkoreaner Park Ji-Sung atter sat tingene på plads med sin scoring til 2-1.

Målet slukkede reelt ethvert lille håb om en semifinaleplads til Chelsea, som også var blevet reduceret til 10 mand efter 70 minutters spil, da Ramires fik sin anden advarsel i kampen.

Kun Panathinaikos og Inter har tidligere formået at vende et nederlag på hjemmebane til samlet sejr i turneringen. Chelsea skulle ikke blive det tredje mandskab til at gentage den præstation.

United går sikkert videre til semifinalen, hvor holdet skal møde vinderen af opgøret mellem Schalke 04 og de forsvarende Champions League-mestre Inter.

Det ligner et opgør mod tyskerne, der overraskende vandt 5-2 i Milano.

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

112

Kæmpe fest på Torvet blev et tilløbsstykke: Se alle billederne

112

Fandt benzindunk: Natlig brand er formentlig påsat

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne