Van Persie redder Arsenals jubilæumsfest

Arsenal fejrede sit jubilæum på 125 år ved at vinde 1-0 hjemme over Everton i Premier League.

Robin van Persie blev nok en gang den store helt for Arsenal, som med lørdagens 1-0-hjemmesejr over Everton fortsætter sin fremmarch i Premier League, hvor holdet nu har vundet syv af de seneste otte ligakampe.

Hollænderen blev matchvinder 20 minutter før tid, og sejren betød ekstra meget denne gang, da kampen markerede Arsenals 125 års jubilæum.

Arsenal snupper med sejren - for en stund i hvert fald - fjerdepladsen fra Chelsea, som mandag aften tager imod førerholdet fra Manchester City. Inden den kamp har Arsenal ni point op til City, så Arsenal håber nok på en Chelsea-sejr.

Daniel Agger var med fra start for Liverpool, der hjemme vandt 1-0 over oprykkerne fra Queens Park Rangers.

Den danske forsvarsspiller fik et gult kort i den målløse første halvleg, men kort tid efter pausen kunne han glæde sig over at se Luis Suárez score det afgørende 1-0-mål for værterne.

Newcastle havde Peter Løvenkrands på bænken i udekampen mod Norwich, som sejrede med 4-2. En stor skuffelse for Newcastle, der ellers er med i topstriden i denne sæson.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring