Van Persie redder sent point til United

Robin van Persie var endnu en gang manden i centrum, da Manchester United onsdag aften spillede 2-2 ude mod West Ham.

Den hollandske angriber, som for nylig brød en lang stime uden mål, stod for kampens sidste mål 13 minutter før tid, så United undgik at lide det femte nederlag i Premier League i denne sæson.

Robin van Persie udlignede pudsigt nok også til 2-2, da de to klubber i januar mødtes samme sted i FA Cuppen.

Det skete i sidste minut og udløste en omkamp, som United vandt på eget græs.

Ricardo Vaz Te bragte West Ham foran 1-0 i onsdagens opgør, men Antonio Valencia fik udlignet for topholdet inden pausen.

I anden halvleg scorede Mohamed Diame til 2-1 for West Ham, men det lykkedes altså for Manchester United at få et enkelt point med hjem.

Mestrene, Manchester City, benyttede lejligheden til at hente to point ind på United og dermed skabe en form for spænding.

Carlos Tévez scorede kampens enlige mål i 1-0-hjemmekampen mod Wigan, målet faldt syv minutter før tid.

Manchester United ligner fortsat en kommende Premier League-vinder med 81 point for 33 kampe.

Manchester City har 68 point for en kamp færre, så alt tyder fortsat på, at manager Alex Fergusons hold hjemtager titlen.

John Terry optrådte i en sjælden rolle som dobbelt målscorer, da Chelsea med en 3-0-sejr ude over Fulham tog et stort skridt mod at sikre tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions League-gruppespillet i næste sæson.

David Luiz scorede Chelseas første mål.

Chelsea har 61 point for 32 kampe, mens Arsenal er nummer fire med 60 point for 33 kampe.

Tottenham har 58 point for 32 kampe på femtepladsen.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation