Viborg smider alt væk i overtiden mod AGF

Bundholdet Viborg smed en 2-1-føring væk, da topholdet AGF scorede to mål i overtiden. Kæmpe drama.

Viborg smed det hele væk i de fire minutters overtid, da det nedrykningstruede 1. divisionshold tabte 2-3 hjemme til topholdet AGF i en dramatisk kamp lørdag eftermiddag.

Efter at Viborg havde kæmpet sig tilbage i kampen og bragt sig foran 2-1 to minutter før tid, gjorde AGF det onde ved bundholdet i overtiden.

AGFs Arthur Sorin udlignede i tre minutters overtid efter en dødboldsituation, og få sekunder før slutfløjt gned AGF-ikonet Peter Graulund ekstra salt i Viborgs sår ved at sætte sidste fod på et kontraangreb.

Bundholdet Viborg leverede ellers en god fighterindsats hele kampen igennem, men nu må Søren Frederiksens mandskab indse, at de stadig ligger under nedrykningsstregen.

I den modsatte ende af tabellen ligner AGF's tophold mere og mere et Superliga-mandskab fra næste sæson med 15 point ned til Vejle på tredjepladsen.

Viborg gik ellers til pause med blod på tanden.

Selvom udeholdet kom foran efter godt en halv time på et teknisk flot og velplaceret i skud i fjerneste hjørne fra AGF's veteran Martin Jørgensen, så fik Viborg hurtigt bragt sig tilbage i kampen.

Kun fem minutter efter føringsmålet steg hjemmeholdets amerikansk-nigerianske topscorer Babajide Ogunbiyi til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden i mål til 1-1. En fuldt fortjent udligning for det nedrykningstruede hold.

Viborgs offensive ihærdighed og pasningsspil var i store dele af kampen et tophold værdigt, men når holdet nåede frem til feltet, var det nemmere at se, hvorfor holdet er en del af bundstriden.

To minutter før tid lignede det, at Viborg kunne sætte tre velfortjente point ind på kontoen, men det var altså AGF, der trak sejren i land på et vanvittigt comeback i overtiden.