Wass og Evian tæt på stor skalp i Frankrig

Daniel Wass var eneste dansker i aktion, da Evian ude fik uafgjort mod de forsvarende mestre og pokalvindere.

Daniel Wass spillede højre fløj, da Evian lørdag aften på udebane var tæt på at besejre de forsvarende franske fodboldmestre og pokalvindere fra Lille.

Evian måtte dog nøjes med uafgjort 1-1, selvom gæsterne allerede efter fem minutter fik bragt sig foran ved Saber Khelifa.

Den føring kunne måske have holdt hele vejen hjem, hvis Evian-forsvaret havde afvist et frisparksindlæg fra Lilles Benoit Pedretti cirka halvvejs i anden halvleg.

Evian-målmand Bertrand Laquait lignede i hvert fald en mand, der regnede med, at forsvaret ville heade bolden væk, men det skete ikke, og så kunne indlægget sejle hele vejen i mål til en 1-1-udligning.

Daniel Wass blev skiftet ud i kampens overtid, da det ene point skulle forsvares hjem.

Stephan Andersen tilbragte igen hele kampen på Evians bænk, og heller ikke landsholdsanfører Christian Poulsen var med for udeholdet.

Poulsen var dog ikke blevet sat af, men afsonede karantæne, efter at han havde samlet tre gule kort sammen.

Det uafgjorte resultat betyder, at Evian kommer lidt længere væk fra den frygtede nedrykningsstreg, mens Lille til gengæld ikke fik lagt maksimalt pres på Paris Saint Germain og Montpellier i toppen af ligaen.

Lille er fortsat nummer tre, men kan overhales, efter at de sidste kampe i runden er spillet søndag.