Claus Meyers restauranter i New York oplever stor succes, og har fået i alt tre Michelin-stjerner.
Sidste uge var en god uge i New York for Claus Meyer, hvis restauranter modtog hele tre af de eftertragtede Michelin-stjerner, fortæller DR.
- Jeg fik en opringning af en af mine medarbejdere i går (tirsdag red.), der spurgte, om jeg sad ned. Han fortalte så, at den ene restaurant havde fået to stjerner, og at den anden havde fået en. Det var et vanvittigt øjeblik, siger Claus Meyer til DR.
Den seks måneder gamle restaurant Agern i New York tog den ene stjerne, mens den kun tre måneder gamle Aska i forstaden Williamsburg hev to stjerner hjem.
Begge restauranter bygger på tankerne omkring det nordiske køkken, hvor man serverer lokale råvarer. Det er dog langt fra gratis at spise på de to restauranter. På Agern koster syv retter mellem 145 og 165 dollars, svarende til omkring 1.000 til 1.150 kroner, mens man skal have 215 dollars, cirka 1.500 kroner, op af lommen, hvis man vil nyde en 19-retters menu på den nu tostjernede Aska.