Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Elektrisk og plads til mange passagerer

Den nye Tourneo Custom kommer blandt andet i varianten 'Titanium' som vist her. FOTO: FORD
Fords kunder kan se frem den praktiske minibus, Tourneo Custom, i en fuldelektrisk variant, som allerede nu kan bestilles.

BILCENTRUM: Ford har store ambitioner med ni elektriske modeller inden udgangen af 2024. Det drejer sig blandt andet om den elektriske Tourneo Custom. Med en rækkevidde på op til 370 km1 (WLTP) og en 125 kW DC-hurtiglader, er den elektriske Tourneo Custom et oplagt valg for kunder, der leder efter en særdeles rummelig bil med plads til mange passagerer.

Den nye Ford E-Tourneo Custom har ligesom sin forgænger plads til op til otte passagerer udover føreren. Den elektriske variant af minibussen er spydspidsen for en ny generation, der desuden inkluderer varianter med konventionelle EcoBlue dieselmotorer.

E-Tourneo Custom bliver tilgængelig i varianterne Active, Sport, Titanium og Titanium X. Sidstnævnte variant kommer med mere udstyr end nogensinde før, hvilket blandt andet omfatter 19" alufælge, matrix LED-forlygter og luksuriøse Sensico kunstlæder-sæder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bilen byder også på en række premium-funktioner - for eksempel elektriske skydedøre, en ny digital nøgle, fleksible bagsæder med mange konfigurationsmuligheder, panoramaglastag, et innovativt rat og B&O- lydsystem.

Komforten når blandt andet nye højder grundet modellens optimerede chassis med uafhængigt baghjulsophæng, der er med til at øge stabiliteten og bilens kørekomfort.

Appellerer til ny målgruppe

- Uanset om bilen anvendes af den aktive familie, der skal på weekendtur eller anvendes til at transportere gæster mellem hotel og lufthavn, så sikrer den nye E-Tourneo Custom, at det sker med stil i form af banebrydende design, nye luksusfunktioner og tilsluttede tjenester. Ford Tourneo Custom har altid stået for rummelighed og alsidighed, og med den elektriske drivlinje appellerer vi nu til en ny målgruppe, siger direktør Christian Würtz fra vores lokale Ford-forhandler, Ødegaard Biler med forretninger i både Sakskøbing og Nykøbing.

Ved hjælp af samme batteriteknologi som i Ford F-150 Lightning med et 74 kWh batteri og en 160 kW elmotor, vil den nye E-Tourneo Custom have en enestående ydeevne. Ligesom i den elektriske Ford Mustang Mach-E har kunderne desuden mulighed for at anvende one-pedal drive, der regenererer strøm ved bremsning og dermed øger energieffektiviteten.

- Bilen er tilgængelig med et væld af Fords nyeste og mest avancerede førerassistancesystemer. Disse omfatter blandt andet intelligent adaptiv fartpilot, aktiv parkeringshjælp, automatisk nødbremse og et 360-graders kamera, der giver kunderne det fulde overblik over bilen, fortæller Christian Würtz, der understreger at den nye Tourneo Custom-generation vil være tilgængelig på det danske marked i andet halvår i år, men kan allerede nu bestilles, lyder det fra Christian Würtz.


  • Den nye Tourneo Custom kommer blandt andet i varianten 'Titanium' som vist her. FOTO: FORD
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Jobbet er fundet: Pernille fik op til 25 konkrete jobtilbud

Lolland-Falster

Danmarks største forhandler overtager to lokale forretninger

Lolland

Dansk tv-kendis: Sydhavsøerne har det hele

Sport

De skal sikre Danmark EM-succes

Guldborgsund

Alvorlig ulykke: Person i kritisk tilstand fløjet væk

Lolland

Kæmpe nedtur efter afsløringer: Forlader alle poster

Guldborgsund

Efter tronskifte: Nu melder kongehuset ud om lokal protektion

Guldborgsund

Store trafikale udfordringer forude: Varer til november

Guldborgsund

Stor redningsøvelse ud for Gedser

112

Mand kørt på sygehuset efter kraftig brand

Politik

Trækker sig kort før valg: "Jeg kan ikke mere"

112

Lang formiddag: Tunnellen var spærret

Kultur

Får 20 millioner til særligt kunst-projekt

112

Politiet skød efter flugtbilist: Nu er der faldet dom

112

38-årig idømmes forvaring for drabet på Mia Skadhauge Stevn

Politik

Pia Kjærsgaard: Det må ikke ske igen

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Torben måtte lukke sin elskede bod: - Det gør mig så ked af det

112

Tre betingede frakendelser: Kørte 100 km/t i 50-zone

Lokal nyt

Har du styr på din stemme? Tag vores kandidattest her

Lolland

Kommunen siger nej - men de nægter at give op: Har es i ærmet

Nykøbing

Stort talent: Prestigefuld hæder til 18-årige Laurits

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub