Gokart sæsonen i gang

Så kom anden halvdel af gokart sæsonen i gang igen efter sommerpausen. Ventetiden for vor lokale kører Andreas Jochimsen har været lang ..

Første løb efter ferien var 2. afd af Sjællandsmesterskabet på hans hjemmebane i Vordingborg , og den bane kender Andreas rigtigt godt.

Andreas skulle have ny motor på som skulle køres til inden løbet . Trods regnvejr blev banen hurtig tør så Andreas kunne komme i gang. Efter et par træningsrunder for at få banket rusten ud af kroppen var han klar til lørdag morgen .

Vi lader Andreas fortælle:

”Så blev det endelig lørdag morgen og vi skulle i gang med at køre. 3 stk træninger skulle vi lægge ud med . Jeg var helt klar fra morgnen, første træning hurtigst af alle i min klasse, det samme i anden træning ,og i sidste træning var jeg også hurtigst. Nu var jeg ved at være nede og køre nogle rigtige hurtige tider, ca 0,2 sek fra min egen bane rekord ..

Nu gik jeg bare rundt og ventede på at jeg skulle køre kvalifikation.

Tiden kom til kval, der kører vi i 10 minutter for at sætte den bedste tid ,og den kørte jeg på 8 omgange kun 0,100 sekunder fra banerekorden ikke så tosset

Nu skulle jeg starte som etter i første heat, tiden kom til første heat , starten går jeg kommer fint afsted ingen problemer vinder første heat med 8 sekunder ned til nr. 2. Det er meget at vinde med skulle jeg hilse og sige.

Andet heat forløber som det første vinder med 7 sekunder ned til nummer 2.

Så ventede jeg på at tiden skulle komme til finalen. Jeg skulle starte som etter, starten går endnu en gang super fint ingen skubben og masen i de første sving så jeg kan lige så stille og roligt trække fra, omgang på omgang og vinder finalen med 9 sekunder til nummer 2.

Dejlig fornemmelse at vinde , nu har jeg max point i Sjællandsmesterskabet efter 2. afdeling og der er 2 tilbage endnu , så jeg ligger lunt i svinget til at få en top placering i SM.

Så er der 14 dage til næste løb det er i Grindsted sidste afdeling af Dansk Super kart , og der ligger jeg på den delt 3. plads så der bliver noget at kæmpe for.

Kæmpe fest på Torvet blev et tilløbsstykke: Se alle billederne