BILLEDSERIE: Internationale mesterkokke var imponerede over fødevarerne på Lolland-Falster.
Kameraer over alt, tv-kendisser, mesterkokke, lokale fødevareproducenter, smagsprøver og madglade lollikker.
“Smag til! Anret! Servér!” Opskriften på succes var på menuen hele søndagen på Knuthenlund, da der blev afviklet Native Cooking Award.
Konkurrencen har eksisteret i et par år efterhånden, men er nu for alvor ved at finde sine yderst professionelle og velsmagende ben at stå på.
- Det er større end nogensinde før. Og i år har vi også satset stort på vores madmarked med lokale fødevarer, fortæller Susanne Hovmand fra Knuthenlund, der kunne glæde sig over, at alt klappede, som det skulle.
Dog kunne der godt have været flere lokale gæster på det store madmarked, hvor både stoltheden over Lolland-Falsters formåen og mundvandet kunne løbe frit over de mange smagsprøver.
Læs mere om weekendens Native Cooking konkurrencen og ikke mindst hvem der vandt i mandagens udgave af Folketidende.
Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhed