Sidst Claus Holm besøgte en Dagli'Brugs på Lolland, havde han aldrig oplevet noget lignende. I de timer, han kreerede mad uden for brugsen i Dannemare, nåede han at dele hele 960 smagsprøver ud.
- Man kommer ned til en lille by, man ikke kender. Det kan godt være, der kommer mange, tænker man, og det skal jeg love dig for, at der gjorde. Det er ikke hverdagskost, at hele parkeringspladsen er fyldt, og de galoperende kommer, som om det var Rasmus Seebach og ikke Claus Holm i en foodtruck, siger kokken om Dannemare-oplevelsen.
Læs også: Kendiskok "fuldstændig på røven" efter besøg på Lolland: - Har aldrig oplevet noget lignende
Nu skal han så forhåbentlig gentage succesen, når foodtrucken på mandag igen kommer til Lolland, denne gang til Dagli'Brugsen i Guldborg.
- I Guldborg regner jeg ikke med, at jeg kommer til at stå stille, så jeg skal have strammet gummiskoene godt. Det kunne være fedt, hvis parkeringspladsen blev fyldt, og der blev sort af mennesker, siger kendiskokken.
Foodtrucken og Sydhavsøerne
Foodtrucken er et samarbejde mellem Coop og Claus Holm, hvor kokken rejser landet rundt til forskellige Dagli'Brugser i mindre byer.
Han handler ind i butikken sammen med den lokale brugsuddeler og laver derefter mad, som han serverer for dem, der kommer forbi.
- Jeg laver maden for at inspirere danskerne. Der er bedre mad i Dagli'Brugserne, end mange tror, og det er blevet nutidens forsamlingshuse. Tre-fire gange om ugen er jeg rundt i Danmark, og det er kraftedeme fedt at høre alle de forskellige historier, danskerne fortæller mig, både de gode og dårlige, siger Claus Holm.
Mellem 15.00 og 17.00 kan man få smagsprøver uden for Dagli'Brugsen i Guldborg.