Barcelona knækker Milan i fodboldbrag

I en yderst medrivende Champions League-kamp vandt FC Barcelona 3-2 ude over AC Milan i gruppe H.

Zlatan Ibrahimovic scorede godt nok mod sine gamle venner fra FC Barcelona, men spanierne endte alligevel med at vinde den chancerige Champions League-kamp i Milano over AC Milan med 3-2.

Dermed sikrede Barcelona sig også førstepladsen i gruppe H, hvor både spanierne og italienerne inden opgøret var sikre på avancement.

Det handlede altså blot om æren og kampen om førstepladsen i gruppen, hvor Milan begyndte kampen i næstsidste spillerunde to point efter de forsvarende Champions League-mestre.

Efter et kvarters spilletid splittede spanierne fuldstændig Milans forsvar ad og kom foran 1-0, da Seydou Keitas fine indlæg ramte værternes Mark van Bommel, som fik sendt bolden i sit eget net.

Nedtur for den hollandske midtbanekriger, der har en fortid i FC Barcelona.

Få minutter efter udlignede Zlatan Ibrahimovic til 1-1 efter flot forarbejde fra Clarence Seedorf. Begge hold skabte konstant chancer, så underholdningen på San Siro var god.

Den tidligere Real Madrid-angriber Robinho misbrugte en kæmpe chance foran mål for milaneserne inden 1-1-udligningen, mens Lionel Messi ligeledes floppede lige foran mål for udeholdet kort tid efter.

Messi bragte Barcelona foran 2-1 efter en halv times spil på et straffespark, som han fik scoret på over to omgange. Messis første forsøg, som gik i mål, måtte tages om, fordi dommeren vurderede, at Messi stoppede helt op i sit løb, inden han sparkede på mål.

Det fik Messi et gult kort for, men på sit næste forsøg fra 11-meter-pletten svigtede Messi ikke.

Underholdningen fortsatte efter pausen, hvor Kevin-Prince Boateng efter en fantastisk solopræstation udlignede til 2-2 tidligt i halvlegen. Ghaneseren spillede sig selv fri med en smart hælfinte og hamrede bolden i mål til stor jubel for hjemmebanepublikum.

10 minutter efter 2-2-udligningen leverede Messi igen varen, da han med en perfekt pasning, der strøg forbi fire Milan-spillere, fandt en fremadstormende Xavi, som scorede til 3-2 for Barcelona.

Det blev kampens sidste mål, men der kunne været scoret flere af slagsen.