Dortmund fortsætter nedtur mod Højbjerg

Den danske fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg var med til at sende Borussia Dortmund på ny nedtur med sejr.

Fodboldspillerne fra Borussia Dortmund fortsætter nedturen i Bundesligaen.

Onsdag aften tabte storholdet hjemme med 0-1 mod den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg og Augsburg. Det var første gang nogensinde, at Augsburg vandt i Dortmund.

Raul Bobadilla scorede kampens eneste mål fem minutter efter pausen på en aktion, hvor en holdkammerat skabte forvirring ved at forsøge at snyde sig til et straffespark.

Augsburg spillede næsten en halv time med kun 10 mand på banen, da debutanten Christoph Janker blev vist ud for en nødbremse på Aubameyang, som overspurtede ham.

Den unge dansker fik fuld spilletid på Augsburgs midtbane i sin anden bundesligakamp som udlejet fra Bayern München.

Pierre-Emile Højbjerg spillede en absolut godkendt kamp, da han var med til at lægge yderligere pres på Bayern Münchens tidligere rival Borussia Dortmund.

Dortmund er sidst i Bundesligaen med kun fire sejre i 19 kampe, mens Augsburg rykker op på fjerdepladsen.

Jannick Vestergaard fik fuld spilletid for sin nye klub Werder Bremen i opgøret mod hans tidligere klub Hoffenheim. Det blev også til sejr for Vestergaard og holdkammeraterne. De vandt 2-1 i Hoffenheim.

Det var dobbelt skidt for Borussia Dortmund, at flere andre bundhold fik point. Hamburger SV vandt 3-0 ude over Paderborn. Rafael van der Vaart satte Hamburg i gang med scoring på straffespark efter kun to minutter.

Marcell Jansen og Zoltan Stieber scorede Hamburgs øvrige mål i slutningen af anden halvleg.

Hertha Berlin, der er næstsidst i Bundesligaen og dermed Borussia Dortmunds nærmeste konkurrent, tabte hjemme 0-1 til Bayer Leverkusen, mens Köln og Stuttgart spillede 0-0 i Köln.

Bayern München fører fortsat Bundesligaen med et forspring på otte point til Wolfsburg efter 19 kampe.