FC Vestsjælland fortsætter med at skrabe point sammen

Sønderjyske og FC Vestsjælland delte mandag aften pointene i en chancerig 0-0-superligakamp i Haderslev.

En kamp, der satte streg under de to holds scoringsproblemer. De to forsvar var ellers gavmilde nok.

Begge hold har nu midt i tabellen skrabet fem point til sig trods blot tre mål i fire kampe. Især hos Sønderjyske må man ærgre sig over de få mål, holdet har scoret i starten af sæsonen trods et hav af chancer.

Johan Absalonsens rygskade brød op under opvarmningen, og Kenneth Fabricius gled i stedet ind i Sønderjyskes startopstilling. Den rokade så ikke ud til at ryste værterne, der dominerede fra start.

Sønderjyskes Hallgrimur Jonasson var da også meget tæt på at score allerede i det andet minut, men hovedstødet fra islændingen sneg sig forbi venstre stolpe.

FCV modstod presset og kom efterhånden også frem til målchancer. Thiago Pinto Borges havde en gylden mulighed for gæsterne, men med et tomt mål foran sig ramte han blot overliggeren.

Også anfører Henrik Madsen var meget tæt på for FCV. Han fik bolden foræret på et sølvfad af Sønderjyskes Adama Guira, men FCV-anførerens skud gik forbi mål.

Sønderjyske misbrugte også et par store muligheder, og så stod der 0-0 ved pausen i stedet for 1-1 eller 2-2, som der også var chancer til. Underholdende var det.

I anden halvleg fik de to forsvar lidt bedre fat, men der var stadig chancer nok. Indskiftede Andreas Oggesen var tæt på for hjemmeholdet, men kendetegnede for Sønderjyske-holdet så ramte han slet ikke målet.

Det var værterne, som med et spilovertag var tættest på de tre point i slutfasen, men sønderjyderne var slet ikke skarpe nok foran modstanderens mål. Alt for mange afslutninger ramte uden for målrammen.

En stime på fem hjemmesejre på stribe fik dermed en ende hos Sønderjyske, som søndag tager imod Viborg FF. Samme dag har FCV besøg af OB.