Madrid-klubber fortsætter parløb i toppen med storsejre

Cristiano Ronaldo scorede det sidste mål i Real Madrids suveræne sejr (arkivfoto). Foto: AP/Francisco Seco

Real Madrid ordnede Real Betis ude, mens Atlético Madrid nedsablede Granada, der ellers fik drømmestart.

Hovedstadsklubberne Real Madrid og Atlético Madrid befinder sig fortsat helt i top i den bedste spanske fodboldliga.

Med deres respektive storsejre lørdag aften bragte de sig begge op på 18 point foran Sevilla med 17 point og FC Barcelona med 16.

I lørdagens sene kamp vandt Real Madrid med hele 6-1 ude mod Real Betis, der havde landsholdsspilleren Riza Durmisi på banen i hele kampen.

Men det blev ingen sjov oplevelse for den tidligere Brøndby-spiller. Allerede efter fire minutter satte Real gang i festen. Toni Kroos smækkede en dødbold ind foran mål, hvor forsvareren Raphaël Varane headede 1-0-målet ind.

Derefter kom Betis en anelse bedre med i perioder, men en grov opspilsfejl satte en Real Madrid-kontra i gang, og Karim Benzema afsluttede angrebet køligt i fri position.

Fem minutter før pausen sørgede Marcelo for 3-0. Et blokeret skud havnede hos Marcelo, der ekspederede bolden i mål.

Lige inden pausen blev det så 4-0 efter et perfekt kontraangreb helt nede fra egen forsvarszone.

Forsvareren Pepe satte gang i kontraen og havde også næstsidste fod på bolden, inden Isco scorede tæt på målstregen. Her blev Betis totalt udspillet.

Efter godt en time scorede Isco også til 5-1. Kort forinden havde Alvaro Cejudo pyntet på stillingen for Betis.

Ganske bemærkelsesværdigt havde Cristiano Ronaldo ikke været involveret direkte i de fem første mål, men 13 minutter før tid tog han sagen i egen hånd og scorede efter et gennembrud til 6-1.

Lokalrivalen Atlético Madrid havde tidligere lørdag aften ligeledes leveret et sandt målshow. På hjemmebane blev Granada splittet til atomer med 7-1.

Det var på trods af, at Granada bragte sig foran ved Isaac Cuenca, men kun indtil det 34. minut fik udeholdet lov til at opholde sig i drømmeland.

Da indledte den belgiske angriber Yannick Ferreira-Carrasco et soloshow. Med et hattrick vendte han 0-1 til 3-1.

Argentineren Nicolas Gaitan fulgte op med to mål, så stillingen lød 5-1, og da mindede det om opløsning hos gæsterne.

I de døende minutter rundede Angel Correa og Tiago målfesten af for hjemmeholdet.