Ronaldos hattrick sikrer Real Madrid sejr

Cristiano Ronaldo scorede tre gange og lagde op til Kakas mål, da Real Madrid vandt 4-2 over Villarreal.

Cristiano Ronaldo førte an med et hattrick og et måloplæg, da Real Madrid søndag aften besejrede Villarreal 4-2 i en medrivende topkamp hjemme på Santiago Bernabeu.

Dermed skygger Real Madrid fortsat mestrene, FC Barcelona, i toppen af den spanske Primera Division i fodbold, mens Villarreal er nummer tre.

Kampen fik en forrygende indledning, da Cani bragte Villarreal i spidsen efter syv minutter, og blot to minutter senere udlignede Ronaldo med sin første scoring.

Villarreal kom igen foran efter 18 minutter, da Real Madrids offsidefælde kiksede, og så kunne Marco Rubén smukt sende bolden i en bue over Iker Casillas, der var løbet ud af Real Madrids mål.

Det misfornøjede hjemmepublikum fik dog noget at glæde over, da Cristiano Ronaldo i første halvlegs sidste minut headede 2-2-udligningen i mål, uden at han blev synderligt godt markeret.

I anden halvleg så det længe ud til, at Villarreal skulle få held til at hjemtage point fra Santiago Bernabeu som det første udehold i denne sæsons Primera Division.

Da Cristiano Ronaldo blev spillet fri, soldede han muligheden op ved at holde på bolden i stedet for at afslutte med det samme, men ligatopscoreren tog revanche 11 minutter før tid, da han scorede til 3-2.

Det endte med den helt store triumf for hjemmeholdet, da Ronaldo spillede bolden frem til den indskiftede brasilianer Kaka, som scorede for første gang, siden han for nylig vendte tilbage efter en langvarig skade.

Real Madrid er nummer to i Primera Division med 47 point efter 18 kampe, to point færre end FC Barcelona. /ritzau/